Aktuális

Nem tudta feldolgozni, hogy megelőzték a cigiboltban: brutális dologra szánta rá magát a férfi

Bors

2021. július 28. szerda 11:45

Verekedés lett egy dohányboltban történt jelentéktelen incidens miatt.

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki egy dohányboltban történt jelentéktelen incidens miatti dühében bántalmazott egy másik férfit - írta az ugyeszseg.hu.

A vádirat szerint, a vádlott 2020. december 11-én reggel, egy kazincbarcikai dohánybolt előtt – a járványhelyzetben előírt létszámkorlátozásra tekintettel – arra várt, hogy egy vásárló kijöjjön a boltból és így be tudjon menni az üzletbe. Eközben érkezett a helyszínre egy másik férfi, aki – mivel nem volt a bejáraton kihelyezve létszámkorlátozásra vonatkozó tájékoztatás – a vádlottat megelőzve bement az üzletbe. A vádlott a sértett után belépett a dohányboltba és nehezményezte, hogy a férfi megelőzte őt, mire szóváltás alakult ki közöttük. Miután vásároltak, mindketten elhagyták az üzletet és a sértett beszállt a bolt melletti parkolóban lévő autójába.

Emelővassal ment neki

Eközben a vádlott az autójából kivett egy 30 centiméter hosszúságú emelővasat és azzal a sértett autójához ment, majd azt kiabálta neki, hogy szálljon ki a kocsiból, meg fogja ölni, szétveri a fejét. A sértett azonban nem szállt ki a járműből, ezért a vádlott elhagyta a helyszínt.

Még aznap délután, a vádlott Kazincbarcikán egy üzletsor előtti parkolóban, az autójában ülve várakozott a barátnőjére, mikor meglátta, hogy gépkocsival megérkezik a helyszínre a sértett és egy ismerőse, akik bementek az egyik üzletbe vásárolni.

Nem tudta magát túltenni rajta

Pár perc elteltével, mikor a sértett kijött az üzletből, a vádlott – mivel még ekkorra sem tudta magát túltenni a dohányboltban történteken – kiszállt az autójából, odament a sértetthez, majd kérdőre vonta a korábbi incidens miatt és egy alkalommal ököllel arcon ütötte.

A bántalmazás következtében a sértett 8 napon túl gyógyuló - három fogának ficamával is járó - sérüléseket szenvedett, melyekkel összefüggésben azonban maradandó fogyatékosság vagy súlyos egészségromlás kialakulása nem várható.

A sértett a vádlottal szemben a dohánybolt előtti fenyegetés kapcsán, zaklatás miatt magánindítványt nem terjesztett elő. A járási ügyészség a vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a Kazincbarcikai Járásbíróságnak.

További cikkek

Covid

Bors exkluzív! Először szólal meg Szilvia, aki mélyaltatásban hozta világra gyermekét

Gyász

Édesanyja karjai között hunyt el az újszülött kislány

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Kell egy kis idő, hogy ezt feldolgozzuk – Bánhidi Bence

astronet.hu

Heti angyalhoroszkóp: az égiek választ adnak a kérdéseinkre

she.life.hu

Hogyan ne pezsdítsd fel a házaséletedet, avagy így jártam az ehető bugyival (18+)

magyarnemzet.hu

Fenyő terhelő adatokat gyűjtetett Gyárfásról a kibékülésük után

vaol.hu

Pintér Sándor reagált: a rendőrök tudják, hogy ki lövöldözött Szentpéterfánál, üzent is neki

vg.hu

A negyedik oltás is kevés az omikron ellen

borsonline.hu

Edina és új szerelme – Titokban randiztak egy wellness hotelben

ripost.hu

Bréking: elfogták a szíven szúrt budapesti édesapa gyilkosát

origo.hu

Bánat és döbbenet a magyar kézilabda-válogatott utolsó Eb-meccsén - galéria