Aktuális

Testvére szeme láttára küldte élet-halál közé apját az ózdi férfi: szörnyű dolgok történtek a négy fal között - 18+

Bors

Létrehozva: 2021.07.22.

Önkívületi állapotban akarta megfojtani anyját, rokkant apját pedig összeverte. A brutális férfit elkapták és lecsukták.

Forrás: Pexels

A férfi együtt élt a szüleivel és a testvérével, kapcsolatuk azonban távolról sem volt éppen idilli: a férfi rendszeresen piált és nyugtatókat szedett, ilyenkor pedig terror alatt tartotta szeretteit. Legutóbb szombaton piált be, akkor megint nekiesett a családtagjainak, először az anyukájának:

fotjogatni kezdte az asszonyt, majd amikor testvére anyukájuk segítségére sietett, a férfi őt is összeverte. 

Később megint nekiment a családjának, ekkor először megint az anyját verte, akin ezúttal a rokkant, mozgásban és beszédben is korlátozott férje próbált segíteni, de fia neki is nekiment:

úgy megverte az idős férfit, hogy az összeesett.

Életét másik gyerekük mentette meg, aki – amikor látta, mit művelt ismét a testvére –, kihívta a mentőket és a zsarukat is. Kiderült, hogy valóban életmentő volt a közbeavatkozás, ugyanis apjukat életveszélyes, anyjukat súlyos, míg őt magát könnyebb sérülésekkel vitték kórházba. 

Bár a férfi bevallotta tetteit, a bíróság úgy döntött, rácsok mögé zárja, mivel attól tartottak, ha szabadlábon hagyják, ismét nekiesik családjának. A férfi nem tett fellebbezést a döntés miatt, így lecsukták. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek