Aktuális

Leleplező Anonymous-videó: 4,5 milliárd forintnyi EU-s támogatást zsebelt be egy politikus és holdudvara

Bors

Létrehozva: 2021.07.19.

4,5 milliárd forint európai uniós támogatást és 300 millió forintnyi állami közbeszerzést nyert egy politikus – állítja egy rejtélyes felvétel.

Újabb felvétel érkezett a bennfentes.net szerkesztőségébe. A vasárnapihoz hasonló módon, hétfő reggel is egy motoros futár hozott egy pendrive-ot, hasonlót mint vasárnap délután, csak most fekete színűt.

Az adathordozón ismét egy Anonymous-álarcos alak jelent meg és olvasott fel egy szöveget, amelyben azt mondja: egy politikus és a hozzá kapcsolható cégek négy és fél milliárd forint európai uniós támogatást és 300 millió forintnyi állami támogatást nyertek el.

Ahogy Anonymous fogalmaz:

Annyit még segítek, hogy a politikus, akiről szó van, négy és fél milliárd forintnyi EU-támogatást vett fel saját és haveri cégein keresztül. Ja, és 300 millió forintnyi állami közbeszerzést is el tudtak hozni. Jó dolguk van a politikusoknak! De ki lehet ő? Ha eltaláltátok, újra jelentkezem!Az álarcos alak a videó elején vasárnapi videóüzenetére is utal. Ahogy arról elsőként a bennfentes.net számolt be, vasárnap délután egy fehér pendrive-ot kapott a szerkesztőség, amelyen Anonymous egy nagy leleplezést ígért. Egy kétszínű politikus lebuktatását ígérte, aki szerinte kettős játékot űz. Arra nem utalt sem a vasárnapi, sem a hétfői videóban, hogy melyik párt tagja lehet az érintett politikus, de még azt sem tudni, hogy kormánypárti vagy ellenzéki honatyáról van-e szó.

Rejtélyes videó: ki lehet a kettős játszmát játszó politikus?

Rejtélyes videó: ki lehet a kettős játszmát játszó politikus?

Közzétette: bennfentes – 2021. július 18., vasárnap

A bennfentes.net szerkesztősége mindenesetre most megvizsgálja az EU-s pályázatokat, hogy kiderítse, ki lehet az a magyar politikus, aki négy és félmilliárd forintnyi támogatást nyert el. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek