Aktuális

Egy földönkívüli szeretője lettem – állítja elrablása után a színésznő – videó

Bors

Létrehozva: 2021.06.22.

Ötfős földönkívüli csoport rabolta el Abbie Bela brit színésznőt. Az egyik idegenbe bele is szeretett a lány, aki azóta nem kér a földi férfiak szerelméből.

Abbie Bela birt színésznőnek olyan élményben volt része, amit csak a legelvetemültebb pornófilmekben lehet látni. Állítása szerint öt földönkívüli jött el érte, majd vitték el őt űrhajójukkal, hogy a gyönyörbe repítsék. Abbie azt mondja, a szó szerint földöntúli élmény után egyikőjükben megtalálta azt, amit minden nő keres: a lelki társát.

Rosszul vagyok a földi férfiaktól. Többször viccelődtem az interneten azzal, hogy egy földönkívülire vágyom. Aztán ekezdtem minden este egy fénycsóvával álmodni, majd az egyik éjszaka egy hangot hallottam, ami azt mondta, hogy várjak a szokásás helyen – kezdett bele a történetébe Bela, aki mindent megosztott YouTube-csatornáján a követőivel.

Másnap este a nyitott ablakom mellett ültem. Amint elaludtam, egy repülő csészealj jelent meg odakint, majd egy zöld fénycsóval berepített az űrhajóba – emlékezett vissza élete legizgalmasabb eseményére a színésznő. Abbie a vendégeit, akik az Androméda-galaxisból érkeztek, nagyon magasnak és vékonynak írta le. Sajnos még aznap este visszahozták őt otthonába, de azóta is várja, hogy újra feltűnjenek az űrlények, és újabb kalandra repítsék őt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek