Aktuális

Kamera rögzítette: Halott kislányával szállt be a liftbe a fiatal édesanya – szörnyű dolog történt - 18+

Bors

Létrehozva: 2021.06.10.

Halálba zuhant egy három éves kislány, akit édesanyja azzal büntetett, hogy csaknem 20 méter magasból kilógatta az erkélyen. A szörnyű jelenetet kamera rögzítette.

Szörnyű jelenetek zajlottak le az oroszországi Szaratov városában: egy hároméves kislány belehalt édesanyja büntetésébe. A kis Anastasia nem hagyta abba a sírást, ezért a 23 éves szülő, Anna Ruzankina kilógatta a hatodik emeleti lakásuk erkélyén.

Mama, félek, félek...

– hallhatóak a gyermek szavai azon a felvételen, amely rögzítette a tragédiába fulladt jelenetet.

A beszámolók szerint az édesanya ugyanis a ruhájánál fogva lógatta ki a gyerekét, ám Anastasia felsője elszakadt, és a mélybe zuhant.

Később a lift biztonsági kamerája már azt rögzítette, ahogy a 23 éves nő gyermeke holttestével száll be a liftbe és visszaviszi a lakásba. Vélhetően nem tudta, hogy a lány már halott, mert próbálta megrázni, mintha azt akarta volna elérni, hogy magához térjen.

Egy járókelő, aki a becsapódás hangjára lett figyelmes, úgy nyilatkozott.

Amikor megfordultam, egy vérben úszó kislányt láttam az aszfalton feküdni. Rohantam és hívtam a mentőket. Sokkot kaptam.

A szomszédok azt mondták, az édesanya azt állította, a gyerek maga mászott ki az erkélyen. Azonban miután a felvételek segítségével is kiderült az igazság, gyilkosságért felelhet.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek