Aktuális

Rákosnak hazudta magát a fiatal anyuka, kilencmilliót nyúlt le áldozataitól

Bors

Létrehozva: 2021.06.06.

Az eset szó szerinti csattanója ráadásul szülői pofozkodást jelentett – de ne rohanjunk ennyire előre!

Ian Corbett-Bromley szerint fia, Jamie akarata ellenére vált részévé egy internetes csalásnak – közölte a The Sun. A 27 éves Meghan Scotcher még

tavaly július és december között vette palira a világháló népét, mondván életveszélyes betegségben szenved.

A derbyshire-i Ripley-ből származó nő a Facebookon tette közzé, hogy mindössze hónapjai vannak hátra, mígnem teljesen elemészti majd a tüdejét megtámadó hét rosszindulatú daganat.

Meghannek korábban valóban volt már hasonló tapasztalata:

három alkalommal is rákot diagnosztizáltak nála, ám minden esetben felépült a rajta elvégzett műtétek, illetve az azokat követő kemoterápiás kezelések nyomán.

A kétgyermekes anya számára természetesen gyűjtés indult a weben, mely a nő utolsó időszakának minőségi eltöltését célozta meg. Az adományozó oldalt a már írásunk elején említett Ian 29 éves fia, a nő korábbi kedvese hozta létre, miután Meghan azt hazudta neki, hogy haldoklik.

A fiam jószántából cselekdett. bár már nem voltak együtt, segíteni akart a volt barátnőjén"

– mesélte a feldühödött Corbett-Bromley, aki szerint minden érintettet megdöbbentett a sokkoló félrevezetés. Jamie ráadásul Meghan egyik gyermekének, Archie-nak az apja, aki mára kizárólagos felügyeletet kapott a fiú felett. Mindeközben Ian, aki az eset kitudódása után

nem átallott felpofozni a vele együttérzőktől 22 ezer fontot, azaz mintegy 9 millió forintot kicsaló nőszemélyt,

feltétlenül Meghan megbüntetést követeli. A számára befolyó összegek az ügy lezárását követően visszakerülnek a jóhiszemű adományozók számlájára, mely az ítélethirdetéssel együtt szeptemberre prognisztizálható.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek