Aktuális

Elszabadultak az indulatok a győri bíróságon: „Most legyen nagy a pofád, te szemét patkány!”

Kóré Károly

Létrehozva: 2021.06.14.

Megkezdődött az évek óta húzódó kettős gyilkossági ügy tárgyalása.

Forrás: Végh István

Elszabadultak az indulatok a Győri Törvényszék folyosóján ma délelőtt. Megkezdődött ugyanis az évek óta húzódó kettős gyilkossági ügy tárgyalása. É. Imre építési vállalkozót azzal vádolják, hogy előre kitervelten, nyereségvágyból eddig tisztázatlan módon megölte O. Vilmos és M. Zoltán villanyszerelőt. A feltételezett elkövető mindent tagad, de ma találkozott az áldozatok hozzátartozóival.

É. Imre nem sokkal a tárgyalás előtt egy alagsori padon foglalt helyet. Mikor odaléptünk hozzá és kérdéseket tettünk fel neki, kifejtette, hogy ártatlannak vallja magát és nincs mitől tartania.

Teljesen nyugodtan alszom és tiszta a lelkiismeretem – szögezte le, de többet nem mondott, mert ezt ajánlotta neki a jogi képviselője.

A két gyászoló család beszédesebbnek bizonyult. Főleg M. János, Zoltán bátyja. Előbb a némán várakozó vádlottnak mondta el véleményét:

– Most legyen nagy a pofád, te szemét patkány! Szerencséd, hogy itt vagyunk, a bíróságon és véd a törvény! Vedd le a napszemüvegedet és legyél férfi! Nézz a szemembe! – dühöngött a férfi, aki máig nem tudott beletörődni a testvére elvesztésébe.

Az ügy lényege, hogy az építési vállalkozóként tevékenykedő É. Imre a vád szerint Magyarországon és Ausztriában is dolgozott, de a pénzével rosszul gazdálkodott, ezért nem tudta kifizetni a munkatársait. Néhány száztól a több ezer euróig terjedő tartozásokat halmozott fel.

Többek között a két sértett is szerette volna megkapni a pénzét. A feltételezés szerint – külön időpontban – mindkét sértettet az abdai telkére csalta, ahol végzett velük és megsemmisítette a holttestüket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek