Aktuális

Valóra vált a csoda: öt év és 12 vetélés után sem adták fel, ikreik születtek

Bors

2021. május 14. péntek 15:00

Az újdonsült szülők boldogsága határtalan.

Hosszú időn keresztül próbált családot alapítani egy angol házaspár, ám egészen idáig nem adatott meg számukra a földi élet talán legnagyobb boldogsága. Carla Paterson és Stephen Dunn már szinte le is tettek arról, hogy bővül a családjuk, hiszen 

öt év alatt 12 kisbabát vesztettek el.

Idén március 18-án azonban megszülettek ikerfiaik, Blane és Blair, úgy, hogy szinte lehetetlen nem valamiféle sorsszerűségre gondolni a világrajöttükkel kapcsolatban.

Carla először 2016-ban volt várandós, ám méhen kívüli terhessége miatt elvesztették kisbabájukat. És ezzel kezdődött el a pár ötéves kálváriája, mely során a nőnek további 11 vetélése volt. Orvosról orvosra jártak, és vizsgálatok, illetve műtétek sokaságával próbálták kideríteni, hogy Carla miért nem képes kihordani egy magzatot sem.

Mindeközben pajzsmirigy túlműködést is diagnosztizáltak nálam, és mivel azt gondolták, ennek is köze lehet a vetélésekhez, 2018-ban megoperáltak. De a műtét után ismét elvesztettem egy babát, és ezután vettem fel a kapcsolatot egy szervezettel, amely a meddőségben szenvedő nőket segíti.

– idézi a Mirror az újdonsült anyukát, akit hiába vizsgáltak szinte mindenre, többek között endometriózisra is, a vizsgálatok szerint semmi nem indokolta, hogy ne legyen képes kihordani, majd megszülni egy gyereket.

A mum has given birth to "miracle" twins after suffering the loss of 12 babies amid years of fertility struggles. Carla...

Posted by News & Fashions on Wednesday, May 12, 2021

Múlt áprilisban aztán a nő felkerült a mesterséges megterményekítésre várók listájára, ám ekkor újabb csapás érte: kiderült, hogy édesanyjának mellrákja van és a betegsége már nem gyógyítható.

– Ő volt a legerősebb nő, akivel valaha is találkoztam, de 2020. július 18-án elvesztette a harcot a rákkal szemben.

A legfurcsább, hogy a halála előtt három nappal azt mondta nekem, hogy terhes vagyok és kérdezte, hogy mikorra vagyok kiírva.

Nem is igazán vettük komolyan, amit mondott.

„Aztán két héttel édesanyám temetése után kiderült, hogy teljesen természetes módon teherbe estem, és ikreket várok. Hiszek benne, hogy ezt a két kis csodát az édesanyám küldte. Persze a kilenc hónap végig sok aggódással telt, de március 18-án világra jött Blane és Blair.”

Az ikrek születése óta Carla és Stephen boldogsága határtalan és közelgő esküvőjüket szervezik. 

This image will melt your heart!! double cuteness overload, I had the pleasure of photographing these gorgeous little...

Posted by Kirsteen Simpson Photography on Tuesday, April 27, 2021

– Biztosak vagyunk benne, hogy csodák már pedig léteznek, és csak azt tudjuk mondani mindenkinek, aki hozzánk hasonló cipőben jár, hogy soha ne adják fel, és maradjanak pozitívak. Mert lehet, hogy évek kellenek hozzá, de bármikor megtörténhet, amire annyit vártunk.

További cikkek

Koronavírus

Ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy a betegeink meggyógyulnak. Most nem gyógyultak meg – egy magyar Covid-osztályos nővér vallomása

Baleset

Fiatal focista vesztette életét a XVIII. kerületi balesetben

Ez is érdekelhet

life.hu

Ultra ciki! Félrement Tóth Andi intim videója: "Utólag is elnézést!"

metropol.hu

Újabb tragikus fordulat LL Junior fiának ügyében

life.hu

"Az új levelezési címem” - Kiderült, hova költözött Csuti a szakítás után

magyarnemzet.hu

A Hertha meghátrált a távozófélben lévő kis Dárdai ügyében

szon.hu

Autó égett Tiszakanyárnál

mindmegette.hu

Sütisuli: a tökéletes töltött szalagos fánk titka - habkönnyű, és nem tocsog az olajban

vg.hu

Változott a trend: másra használják az ATM-eket a magyarok

borsonline.hu

Az orvosok is megdöbbentek azon, mit találtak a 67 éves bácsi szervezetében

life.hu

Borzalmas: Metró alá löktek egy nőt: a helyszínen életét vesztette

ripost.hu

Eljegyezték Hosszú Katinkát, íme az első fotó a lánykérésről - Fotó

origo.hu

A lányomat még ki tudtam rángatni a lángoló buszból, de a feleségem ott maradt