Aktuális

Megszólalt a Szekszárdon megölt Loretta apja: Jobban jár a gyilkos, ha végez magával!

Kóré Károly

Létrehozva: 2021.05.05.

Maga szeretné megbüntetni kislánya gyilkosát az a K. Gábor, akinek gyermekét 2019 márciusában, Szekszárdon ölte meg a 19 éves unokatestvére. K. Dánielnek a kedden kihirdetett, jogerős ítélet szerint 21 év 11 hónapot kell a rácsok mögött eltöltenie.

Leonetta szülei maximálisan megbíztak Dánielben, aki sokszor vigyázott hatéves unokatestvérére, Gábor és Mária ezért sosem gondolta volna, hogy pont a szeretett rokon okozza életük legnagyobb tragédiáját. A 19 éves, a drogokat nem megvető fiú egy nap a kislányt kicsalta játszani a közös udvaruk mögött csordogáló patakhoz, ahol hatszor fejbe verte egy ott talált kővel, majd a még lélegző gyermeket a vízbe lökte. Leonetta halálát fulladás és agybénulás okozta. Miután a fiú rájött, hogy lebukott, öngyilkosságot kísérelt meg. Kedden a sértett korára való tekintettel zárt tárgyaláson hirdettek ítéletet, ezért a teremben elhangzottakról nem számolhatunk be, csak az eredményről. Daninak 21 év 11 hónapot kell a börtönben eltöltenie, ám K. Gábor szerint ez nagyon kevés idő a gyilkos rémtettéhez viszonyítva.

Az én részemről az ügy nincs lezárva! Annak a gyilkosfajzat állatnak meg kell lakolnia! Hiába vannak olyan híreim, melyek szerint megbánta, amit tett, és hónapok óta minden este sír, nem hatnak meg a lelki fájdalmai! – mondta a Borsnak a gyászoló apa, aki most azt tervezi, hogy a kúriához fordul.

– A tárgyaláson őrök vettek körbe, mert korábban indulatból nekik rontottam. Megértem az intézkedést, és bízom benne, hogy ők is megértik a fájdalmamat. Őszintén elmondom, mit kívánok a gyilkosnak! Olyanokat is hallottam, hogy a rácsok mögött is megpróbálta megölni magát! Jól tette! Jobban járna, ha bent végezne magával, mert ha egyszer kiszabadul, találkozni fogunk! – jelentette ki Gábor, aki büszke rá, hogy ugyan maga is volt már börtönben, soha nem ölt meg és nem is erőszakolt meg senkit.

– Betörésekért és verekedésekért 21 év 6 hónapot ültem. Az ország majdnem mindegyik börtönében vannak barátaim az őrök és a rabok között is. El tudom intézni, hogy pokollá váljon az élete. A gyilkosokat mindig megvetettem!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek