Aktuális

„A tulajdona voltam” – egykori asszisztense is beperelte a szexragadozó Marilyn Mansont

Bors

Létrehozva: 2021.05.19.

A vád többek között bántalmazás, szexuális zaklatás, nemi erőszak.

Forrás: AFP

Újabb nő vádolja szexuális zaklatással Marilyn Mansont, és a rockzenész volt asszisztense bírósághoz is fordult az ügyben. A 37 éves Ashley Walters a The Cut által megszerzett vádirat szerint 2010-ben ismerkedett össze Masonnal, aki a művészfotói iránt érdeklődött.

Nem sokkal később a zenész meghívta magához egy fotózásra, ahol Manson az ágyra lökte és megpróbált szexet kezdeményezni, de Walters erre még nem tekintett abúzusként.

A zenésszel továbbra is beszélőviszonyban maradtak, és nem sokkal később állást ajánlott neki személyes asszisztensként. A rémálom a nő számára csak ezután kezdődött.

Manson elvárta tőle, hogy akár 48 órát dolgozzon egyhuzamban, gyakran fenyegette őt, tányérokat vágott hozzá és a falhoz nyomta. Evan Rachel Woodhoz hasonlóan őt is arra kényszerítette, hogy náci emléktárgyakkal fotózkodjon, hogy a képekkel később zsarolni tudja. Olyan is előfordult, hogy Manson felajánlotta a barátainak, hogy lefeküdhetnek az asszisztensével – egy meg nem nevezett rendező élt is ezzel a lehetőséggel a nő akarata ellenére.

Úgy éreztem magam, mintha a tulajdona lennék. Mint egy darab hús

– mondta a lapnak Walters.

Manson menedzsmentje továbbra is tartja magát ahhoz, hogy az 52 éves zenész ártatlan, pedig már legalább tizenkét nő vádolta meg őt zaklatással, köztük a Westworld sztárja, Evan Rachel Wood és a Trónok harca színésznője, Esmé Bianco.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek