Aktuális

Dr. Novák Hunor: Az emberi butaság nem ismer határokat

Bors

Létrehozva: 2021.05.02.

Dr. Novák Hunor gyermekorvos a koronavírus idején is kiáll az észérvek és a tudomány mellett. De, mint mondja, az emberi butaság határtalan: folyamatosan támadják őt a vírustagadók. A koronavírus elleni oltás kötelezővé tételéről is megvan a véleménye. 

Forrás: Végh István

Dr. Novák Hunor nap mint nap oszt meg hasznos és fontos információkat a koronavírussal kapcsolatban, legyen szó a betegség elkerüléséről vagy éppen az oltásról. A gyermekgyógyász mint mondja, ez egy misszió, hisz csak így lehet felvenni a harcot a vadabbnál is vadabb összeesküvés-elméletek ellen.

Az emberi butaság nem ismer határokat

jelentette ki a Metropolnak Dr. Novák Hunor annak kapcsán, hogy habár a járvány már több, mint egy éve az életünk része, még mindig sokan vannak azok, akik nem hisznek a vírusban, míg mások szentül megvannak győződve arról, hogy az oltással Bill Gates akar chipet ültetni belénk.

Félelmetes, ahogy az emberekben fokozódik az agresszió, már azoknak a mentősöknek is a halálát kívánták, akik szimplán a józan érvekre hagyatkozva beoltatták magukat – mondta Novák Hunor.

A gyermekgyógyász szerint összeesküvés-elméletek ide vagy oda, még az is lehetséges, hogy valamilyen szinten „kikényszerítik” az oltások beadását.

A teljes interjú hétfő reggel olvasható a Metropolban, illetve a metropol.hu weboldalon.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek