Aktuális

Online szatír zavarta meg az ELTE konferenciáját - a diákok előtt lóbálta a férfiasságát - 18+

Bors

2021. április 15. csütörtök 05:10

Izraeli nyugdíjas férfi mutogathatta magát az ELTE ÁJK Tudományos Diákköri Konferenciáján. A résztvevők annyit láttak, hogy az egy szál pólót viselő illető meglóbálja férfiasságát, mielőtt leül a számítógépe elé.

Forrás: Shutterstock

Online szatír zavarta meg az ELTE Állam és Jogtudományi Karának Tudományos Diákköri Konferenciáját. A világjárványra való tekintettel jelenleg nem szerveznek személyes jelenlétet megkívánó rendezvényeket, az internet korában azonban ez nem okozhat problémát. Legalábbis így gondolták azok, akik úgy döntöttek, hogy az amúgy szokásos konferenciát azúttal a világhálón tartják meg.

Az esemény aztán annak rendje és módja szerint meg is kezdődött, ám kiderült, hogy a részvételre gyakorlatilag bárki lehetőséget kap. Ennek köszönhető, hogy egy csupán pólót viselő férfi valamennyi résztvevő számára láthatóvá tette férfiasságát. Amikor leült a számítógépéhez, egy kicsit még rá is játszott a helyzetre, és alaposan meglóbálta ékességét a szemtanúk meglepetésére.

Hamar megkezdődtek a találgatások, hogy ki lehet az online szatír, és kiderült: Izraelben él egy nyugdíjas férfi, aki szinte hobbiszerűen mutogatja magát hasonló módon. A feltételezések szerint ezúttal is ő volt a tettes. Az esetről készült videó hamar terjedni kezdett az interneten, így a szerkesztőségünkhöz is eljutott.

A Borsnak sikerült beszélnie néhány szemtanúval, akik élőben láthatták az esetet.Túl nagy lelki megpróbáltatást nem okozott a férfi, de kétségtelen, hogy a történtek nem egy tudományos konferenciához illenek – mondta a neve elhallgatását kérő egyetemista, aki viccesen azt kifogásolta, hogy a férfi még csak nem is helikopterezett, azaz pörgette férfiasságát a résztvevők szórakoztatására. Az egyik hallgató munkatársunkat úgy tájékoztatta, hogy az egyetem arra kérte a hallgatókat, hogy a felvételt ne terjesszék, ám így is végigment a videó a világhálón.

A hiányos öltözetű személyt az esemény szervezői nem ismerik, az illető még csak nem is jogi szakértőként kérte a belépést rendezvényre. A TDK események saját szabályzatuk értelmében mind jelenléti, mind online formában teljesen nyilvánosak, tehát a tegnapi konferenciára is bárki beléphetett, aki – a Facebookról vagy máshonnan – erről tudomást szerzett és kérte a belépést. Amikor a szervezők észlelték a szóban forgó jelenetet, még a TDK esemény közben kizárták a személyt a hívásból és ismételt kérése ellenére sem engedték vissza – állt az ELTE közleményében.

További cikkek

Gyilkosság

Halálos késelés a XVI. kerületben: Könnyek között vallotta be tetteit a gyilkos

Covid

Bors exkluzív! Először szólal meg Szilvia, aki mélyaltatásban hozta világra gyermekét

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Fehérbe borul az ország: kiderült, melyik nap éri el hazánkat a havazás

ripost.hu

A szerencse forgandó, de ennek a 3 jegynek idén nem lesz oka panaszra

origo.hu

Kimentek a 26 éves Opel Astrával az autópályára, a sofőr se hitte el, mennyivel tudott menni - videó

hirtv.hu

A kórházból jelentkezett a hármas ikreket váró Rúzsa Magdi: Kell a biztatás! Szorítsatok!

kisalfold.hu

Újszülöttjét nem láthatta az édesanyja, 25 évesen hunyt el a Covid miatt a bakonykoppányi nő

origo.hu

Alapfunkció tűnt el érthetetlenül az iPhone 13-ból

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: értékelje a magyar játékosok teljesítményét!

origo.hu

Több mint tíz éve nem volt ilyen az orosz energiapiacon

borsonline.hu

„Azt sem tudja, merre van arccal előre” - Sebestyén Balázs elmondta a véleményét Kulcsár Edináról

ripost.hu

Bréking: elfogták a szíven szúrt budapesti édesapa gyilkosát

vg.hu

Perre készül az Omega gitárosa

origo.hu

Nagyon ritka, százmilliókat érő autókincset találtak egy elhagyatott pajtában