Aktuális

Online szatír zavarta meg az ELTE konferenciáját - a diákok előtt lóbálta a férfiasságát - 18+

Bors

Létrehozva: 2021.04.15.

Izraeli nyugdíjas férfi mutogathatta magát az ELTE ÁJK Tudományos Diákköri Konferenciáján. A résztvevők annyit láttak, hogy az egy szál pólót viselő illető meglóbálja férfiasságát, mielőtt leül a számítógépe elé.

Forrás: Shutterstock

Online szatír zavarta meg az ELTE Állam és Jogtudományi Karának Tudományos Diákköri Konferenciáját. A világjárványra való tekintettel jelenleg nem szerveznek személyes jelenlétet megkívánó rendezvényeket, az internet korában azonban ez nem okozhat problémát. Legalábbis így gondolták azok, akik úgy döntöttek, hogy az amúgy szokásos konferenciát azúttal a világhálón tartják meg.

Az esemény aztán annak rendje és módja szerint meg is kezdődött, ám kiderült, hogy a részvételre gyakorlatilag bárki lehetőséget kap. Ennek köszönhető, hogy egy csupán pólót viselő férfi valamennyi résztvevő számára láthatóvá tette férfiasságát. Amikor leült a számítógépéhez, egy kicsit még rá is játszott a helyzetre, és alaposan meglóbálta ékességét a szemtanúk meglepetésére.

Hamar megkezdődtek a találgatások, hogy ki lehet az online szatír, és kiderült: Izraelben él egy nyugdíjas férfi, aki szinte hobbiszerűen mutogatja magát hasonló módon. A feltételezések szerint ezúttal is ő volt a tettes. Az esetről készült videó hamar terjedni kezdett az interneten, így a szerkesztőségünkhöz is eljutott.

A Borsnak sikerült beszélnie néhány szemtanúval, akik élőben láthatták az esetet.Túl nagy lelki megpróbáltatást nem okozott a férfi, de kétségtelen, hogy a történtek nem egy tudományos konferenciához illenek – mondta a neve elhallgatását kérő egyetemista, aki viccesen azt kifogásolta, hogy a férfi még csak nem is helikopterezett, azaz pörgette férfiasságát a résztvevők szórakoztatására. Az egyik hallgató munkatársunkat úgy tájékoztatta, hogy az egyetem arra kérte a hallgatókat, hogy a felvételt ne terjesszék, ám így is végigment a videó a világhálón.

A hiányos öltözetű személyt az esemény szervezői nem ismerik, az illető még csak nem is jogi szakértőként kérte a belépést rendezvényre. A TDK események saját szabályzatuk értelmében mind jelenléti, mind online formában teljesen nyilvánosak, tehát a tegnapi konferenciára is bárki beléphetett, aki – a Facebookról vagy máshonnan – erről tudomást szerzett és kérte a belépést. Amikor a szervezők észlelték a szóban forgó jelenetet, még a TDK esemény közben kizárták a személyt a hívásból és ismételt kérése ellenére sem engedték vissza – állt az ELTE közleményében.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek