Aktuális

Brutális munkahelyi baleset – Újra kell járni tanulni a kétgyermekes Ibolyának

Kóré Károly

2021. április 1. csütörtök 09:15

Mindkét lába súlyosan roncsolódott annak a 40 éves nőnek, aki Szentistván külterületén eddig tisztázatlan körülmények között egy mezőgazdasági gép alá került. Ibolyát mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol több műtétet elvégeztek rajta. Valószínűleg elkerülhető az amputáció, a vétkes gépvezető pedig megfogadta, soha többet nem iszik.

Forrás: Móricz István

Javában zajlanak hazánkban a mezőgazdasági munkálatok. Szentistván külterületén március 30-án éppen közmunkások ültették a burgonyát az önkormányzat földjén, amikor Ibolya véletlenül a munkagép alá került. A többi dolgozó pánikszerűen értesítette a mentőszolgálatot. A segítség rövid időn belül megérkezett, és információink szerint a családanyát mentőhelikopterrel szállították a miskolci kórházba.

Dobóné Koncz Judit, a település polgármestere a Borsnak elmondta: minden szükséges segítséget megadnak a bajba jutott asszonynak.

– Már sikerült a kórházzal beszélnem, így biztos forrásból tudom, hogy valószínűleg a megsérült közmunkásunk egyik lábát sem kell amputálni – fogalmazott a polgármester.

Ibolya élettársa aggódik

– Sajnos nem tudtam a baleset helyszínére rohanni, mert éppen Budapesten voltam. Talán jobb is így, mert ha azelőtt találkozom a gép vezetőjével, hogy sikerült lehiggadnom, most nem csak ellene zajlana eljárás – nyilatkozta lapunknak Csaba, a megsérült asszony élettársa.

– Én nem pénzt akarok, Ibolyát szeretném visszakapni ugyanabban az állapotban, mint amilyenben aznap reggel dolgozni engedtem. A 15 és 17 éves gyerekeink sokkot kaptak, miután megtudták, mi történt anyukájukkal – mondta az aggódó férfi. – Ibolya elmondta, a hírekkel ellentétben meg sem próbált felülni az egyszemélyes járműre, viszont túl közel sétált mellette, és a kötött pulóvere valahogy beleakadt a szerkezetbe, ami magával rántotta. Ha szerencsétlenebbül esik, minden bizonnyal azonnal meghal. A talajlazító gép méretes húscafatokat tépett ki a lábából, és darabokra tört csontjait csavarokkal kellett rögzíteni. Még több műtét vár rá, de nagyon bízunk benne, hogy egy-két év alatt képes lesz újra járni – tette hozzá Csaba.

A Bors megtudta, a balesetet okozó sofőr, I. László vérében alkoholt találtak, korábban pedig elvették a jogosítványát ittas vezetés miatt.

– Természetesen nagyon szurkolok Ibolya felépüléséért, hiszen évek óta együtt dolgoztunk. Azt már most megfogadom, hogy leteszem az alkoholt. A baleset idején nem voltam részeg. Mindössze egy sört ittam a munka előtt – fogalmazott a járművet vezető férfi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Putyin megüzente: ekkor tör ki a harmadik világháború

borsonline.hu

Élet és halál között lebeg Nikolett, a budapesti házomlásban megsérült táncos

hirtv.hu

Döbbenetes állítás: a szakértő szerint már nem látjuk élve Michael Schumachert

ripost.hu

Ezzel vajon a saját eljegyzésére utalt Vajna Timi?

hirtv.hu

Megrázó részletek a kórházból: ez vár most a budapesti házomlásban megsérült táncosra

metropol.hu

Vele csókolózott Shane Tusup a fővárosi éjszakában

mindmegette.hu

Felrobbant a cukiságmérő Rácz Jenő és Kamilla baba új videójától - ezt látnod kell!

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Döbbenetes pletykák keltek szárnyra, lebukott Tóth Andi eltitkolt szerelme?

borsonline.hu

Egy pillanat alatt odalett 3 fiatal élete: borzalmas baleset történt Fejér megyében

borsonline.hu

Megszólalt egy közeli barát, elmondta az igazat Michael Schumacher állapotáról

További cikkek

Szex

Véletlenül teherbe ejtett a volt diákom!

Aktuális

Orbán Viktor: Ha lesz béke, lesz gazdasági fellendülés és nem lesz háborús infláció - videó