Aktuális

Hátborzongató magyarázat, ez történik a halál után és ettől lesz déjà vu érzésünk – videó

Bors

2021. március 3. szerda 23:30

Elképzelhetőnek tartják?

Forrás: Thinkstock

Mi történik a halál után?

Talán nincs még egy olyan kérdés, ami ennél többet foglalkoztatja az emberiséget. És amire még mindig nem született igazán hihető válasz.

Egy Brandon Monhollen nevű férfi most megpróbált felelni a kérdésre, és egy olyan elméletet osztott meg, ami állítása szerint nem csak a halál utáni életet magyarázza meg, de azt is, hogy mi okozza az embereknek a bizarr déjà vu érzést. Elmélete olyannyira betalált, hogy hétfő óta több mint egymillióan nézték meg az erről szóló TikTok-videóját.

@brandonmonhollen

##stitch with @0fficially_s hope this gains some traction! seriously intriguing.

♬ original sound - Brandon Monhollen

Mi van akkor, ha amikor meghalunk és meglátjuk azt a bizonyos fényt az alagútban, az csak egy másik kórház fénye?

– teszi fel az elsőre furcsán hangzó kérdést Monhollen, majd kifejti, pontosan mire gondol.

„Ahol megszületünk, és csak azért jövünk világra sírva, mert mindenre emlékszünk a múltbeli életünkből, és azon sírunk, hogy meghaltunk és mindent elvesztettünk.”

Ahogy felnövünk és kezdjük elfelejtni a múltbéli életünket, már arra az életünkre koncentrálunk, amiben éppen élünk, és azok az emlékképek okozzák a déjà vu érzést, amik az előző életünkből megmaradtak.

A videó alatt csak úgy záporoznak a hozzászólások, amik szerint ez az eddigi leginkább valóságosnak hangzó túlvilágértelmezés, ugyanakkor többen találtak rést az elméletben.

– Ha a fény mi vagyunk és újjászületünk az előző életünkből, akkor hogy lehet, hogy a világ népessége egyre csak növekszik? – hangzik el a jogos kérdés, amit Monhollen azzal cáfolt meg, hogy bizony nem minden földi élet újjászületés.

Elgondolkodni mindenesetre jó az újabb elméleten, amire megnyugtató választ egészen addig nem kapunk, amíg tényleg meg nem halunk.

(via)

További cikkek

Havazás

Kiadták a riasztást: Ezeket a megyéket borítja be mindjárt a hó

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Ez is érdekelhet