Aktuális

Kínos: macskaként jelentkezett be az ügyvéd az online tárgyalásra, a fél internet rajta röhög – videó

Bors

Létrehozva: 2021.02.11.

Csúnya bakit követett el az az ügyvéd, akinek fogalma sem volt róla, hogy egy Zoom-filter macskává változtatta, amikor bejelentkezett a meghallgatásra. Mondanunk sem kell: senki sem arra figyelt, mit mond...

Noha a koronavírus-járvány miatt már egyáltalán nem számítanak ritkaságnak az online bírósági meghallgatások, a technológia még mindig képes meglepetéseket okozni. A minap például egy texasi ügyvédnek sikerült macskává változtatnia magát egy Zoom-bejelentkezés alkalmával.

Rod Ponton először észre sem vette, hogy valami baki lenne, később pedig zavarodottan mondogatta: nem tudja, hogy kellene kikapcsolni a filtert, de az asszisztense már dolgozik a hiba elhárításán.

Egy ponton még az is elhagyta a száját:

Nem macska vagyok

– amire a hidegvérét mindvégig megőrző bíró csak annyit válaszolt: látom – majd igyekezett elmagyarázni az ügyvédnek, hogyan kapcsolhatja ki a tárgyalóterembe nem igazán illő macskás szűrőt.

Pillanatok alatt a net kedvence lett

Mondanunk sem kell, Ponton bejelentkezését pillanatok alatt felkapta a net, miután maga az illetékes kerületi bíróság megosztotta a felvételt.

– Nem tudtam, hogy a Zoom macskává tud változtatni, és azt sem, hogy egy macskás Zoom netes celebbé, mégis ez történt, ráadásul órák alatt – nyilatkozta később a mémmé vált ügyvéd.

Vigyázni kell

Bizony az online bejelentkezések sokaknak okoztak örömet vagy épp kínos pillanatokat az elmúlt időszakban. Volt, aki figyelmetlenségében meztelenül sétált be lánya órájára, de olyan is előfordult, hogy a riportalany élő adásban jelentkezett be, és egy egész ország láthatta a polcán tárolt szexjátékot.

(Via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek