Aktuális

Cuki szelfit akart küldeni a férjének, de volt vele egy apró probléma, szakítás lett a vége

Bors

Létrehozva: 2021.02.18.

Oké, két probléma is volt vele. Vajon kiszúrja mindkettőt?

Egy nő néhány napja feltöltött a Tiktokra egy videót, amiben azt kérdezi a netezőktől, észreveszik-e, miért gondolja azt, hogy a férje megcsalta. A tiktokozó elmondta, hogy a férfi azt állította, a hétvégére elmegy kaszinózni, és ha már így alakult, akkor ott is alszik a kaszinó szállodájában.

A férfi nagyon elővigyázatos és körültekintő akart lenni, még néhány szelfit is küldött magáról, hogy lássa a felesége, hogy gondol rá, és hogy minden a legnagyobb rendben. Csakhogy a szerencsétlen férfi éppen ezekkel a cukiskodó fotókkal buktata le magát.

@shesough

#caughtlacking

♬ It Wasn't Me - Shaggy

- Észrevettem rajta néhány furcsaságot, a férjem most már szingli - írta a videóban a nő.

Ami valószínűleg mindenkinek azonnal feltűnik, leszámítva persze a férfit, hogy a polcon maradt egy hajegyenesítő, amire a férjet elnézve, nem sok szüksége lehet.

Azt már csak a profibbak szúrhatják ki, hogy a háttérben látszódik egy táska szája is a földön, ami a feleségnek nem volt ismerős, és ami valószínűleg egy Michael Kors táska.

A férjem azt állította később, hogy nem is az ő fürdőjében készült a kép, hanem az egyik barátjánál lőtte őket, de én nem hiszek neki, mert minden olyan bénán hangzik. Minek fotóznád magad másnak a fürdőjében?(via Mirror)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek