Aktuális

Tündérszépek - Szentpéteri Boglárka: Gyakran érzem, hogy különcnek tartanak

Hu-Zo

Létrehozva: 2021.01.05.

Boglárka 19 éves, és egy budapesti gimnáziumban idén fog érettségizni.

Forrás: Knap Zoltán

Boglárka 19 éves, és egy budapesti gimnáziumban idén fog érettségizni.

– Sokan ajánlották, hogy jelentkezzek Tündérszépnek, többek között Sütő Enikő is, akinek a modelliskolájában végeztem. Úgy gondolom, eljött az ideje, hogy kipróbáljam magam egy ilyen versenyen. Az iskolában nem meséltem el a többieknek, hogy mit terveztem, mert szerintem ez a ma­gán­életem része, amit a sulitól szeretnék különválasztani.

Amikor kitudódott, hogy már többször modellkedtem és jártam fotózásokra, gyakran éreztem, hogy különcnek tartanak.

Ez nem mindenkinek szimpa­tikus, de a barátaim közül többen is javasolták, hogy induljak, és az édesanyám és a családom is támogatóan állt mellém. Amikor találkozom ismerősökkel, sokszor hallom, hogy szép vagy, ami természetesen nagyon jól­esik, és erősíti az elhatározásomat.   

EZT NE HAGYJA KI!

Mutassa meg a szépségét, és legyen ön 2021 Tündérszépe! Tízmilliós összdíjazás, autóhasználat és modellszerződés vár a legszebbekre. Immár harmadik alkalommal hirdeti meg a Mediaworks Hungary Zrt. a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 16-29 éves hölgyek jelentkezhetnek a tunderszepek.hu-n! Saját fotókkal is lehet nevezni, de ha még nincs portfóliója, akkor segítünk, és profi fotóssal elkészítjük első saját fotósorozatát.

Boglárka szeretne sikeresen szerepelni.

– Szép eredménynek tartanám, ha eljutnék a döntőig. Tudom, hogy a modellkedésnek vannak előnyei, és kívülről úgy tűnik, hogy ez egy könnyű foglalkozás, de megtapasztaltam már, hogy egy egész napos fotózás, például egy tűsarkú cipőben igenis nagyon nehéz munka. 

Boglárkát az érettségi után több dolog is érdekelné, de még nem döntött a hogyan továbbról.

Érdekelnek a kisgyerekek, a dietetika, de a divat és a kozmetika világa is, amihez a felkészítőtáborban még közelebb kerülhetnék. Szeretem a kamerát, otthon pózokat gyakorlok, hogy ezzel is segítsem a munkát, de a fotós elképzelése az elsődleges. A képeimet mindig visszanézem, mert abból is lehet tanulni. 

Boglárka modellalakja nem a véletlen műve. 

Vívtam, szinkronúszó voltam, ritmikus sportgimnasztikáztam, és fitnesz modern táncos is voltam.

Ezek közül mára a rendszeres futás maradt. Szeretek csinos lenni, tetszeni másoknak, de amíg a kifutón az a jó, ha megnéznek, ha egy autóból kiszólogatnak, arról egészen más a véleményem. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek