Aktuális

Tündérszépek - Burján Evelin: Akkor a legszebb a nő, amikor boldog

Bors

Létrehozva: 2021.01.09.

A 25 éves Evelin újra Budapesten él, néhány éve költözött vissza Hollandiából Magyarországra. Személyi edzőként is dolgozik, és üzletvezető egy edzőteremben.

Gyerekként nevelőszülőkhöz kerültem egy nagy családba. Idegen nyelvű titkárként végeztem, külföldön akartam szerencsét próbálni. Így jött Hollandia, ahol egy logisztikai cég irodájában dolgoztam, és szándékomban volt ott hosszabb távra is be­ren­dezkedni. Az ország szépsége és a kultúrája is szimpatikus volt. Evelin pár éve saját sportruházat-tervezésbe kezdett.

– Ugyanakkor érdekelt a modellkedés is. Az interneten vettem észre a versenyt, és azt gondolom, a Tündérszépek-verseny újabb kapukat nyithat meg nekem.

Evelin több alkalommal is járt fotózáson.

Egyszer amatőr fotókkal jelentkeztem egy reklámfotó-stúdióban, ahol portfóliót ké­szítettek rólam. Fotogénnek tartom magam, és szeretem látni a végeredményt. Tükörbe nézve tetszik a szám, szeretem a hajam, de egyébként is jóban vagyok a testemmel. Szerintem akkor a legszebb egy nő, amikor boldog. Fontos a természetesség, az ápoltság, sokat számít a kisugárzás. Ha fotózásra megyek, a felkészülésnél akár órákat is eltöltök a tükör előtt, egyébként lazán elvagyok. Azt nem szeretem, amikor tárgyként néznek egy nőre a szépsége miatt, mert ugyanolyan fontos az intelligencia is, de ugyanakkor jó dolog élni a nőiességgel, csak tudni kell, hogy a szépség egy mu­landó dolog.

Evelint három dolog is foglalkoztatja: – Szeretek festeni, rajzolni, magamról már készítettem grafikai portrét. A festés számomra kikapcsolódás, a test­edzés a mindennapi életem része, a modellkedésben pedig keveredik a művészet, az utazás, a szépségipar, úgyhogy ha hosszabb távra kellene vá­lasztanom elfoglaltságot, az utóbbi mellett döntenék.

EZT NE HAGYJA KI!

Mutassa meg a szépségét, és legyen ön 2021 Tündérszépe! Tízmilliós összdíjazás, autóhasználat és modellszerződés vár a legszebbekre. Immár harmadik alkalommal hirdeti meg a Mediaworks Hungary Zrt. a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 16– 29 éves hölgyek jelentkezhetnek a tunderszepek.hu-n! Saját fotókkal is lehet nevezni, de ha még nincs portfóliója, akkor segítünk, és profi fotóssal elkészítjük első saját fotósorozatát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek