Aktuális

Tündérszépek - Bozsik Csenge: Nem örülök, amikor utánam fütyörésznek

Bors

Létrehozva: 2021.01.20.

Csenge 18 éves, Nagykátán lakik, és idén végez a gimnáziumban. A Semmelweis Egyetemen szeretne továbbtanulni szülésznőnek.

Az általánosban még rendőr akartam lenni, és ezt csak az utolsó évben változtattam meg. Csodálatos dolog azoknak az örömében osztozni, akiknek gyermekük születik. Csenge igen korán kezdett sportolni.

Ez is érdekelheti!

Tündérszépek 2021 – Bognár Laura szeretné a határait feszegetni

Tündérszépek - Laura: Megnéznek a férfiak az utcán

Hornyák Bianka Anna: vállalni kell önmagunkat!

– Már babakoromban úszni vittek a szüleim, az általánosban röplabdáztam, késôbb a néptánc is belefért az időmbe.

Csenge nem tartotta titokban, hogy jelentkezett a Tündérszépek versenyre.

Láttam a hirdetést és úgy gondoltam, nem veszíthetek semmit. Mindenki örült az elhatározásomnak, a szüleim, a testvérem, és az osztályfőnököm is, aki utána nézett a teendőimnek. Azt gondolom, ha bekerülök az újságba és meglátják az ismerősök, ők is örülni fognak. Csenge elégedett a külsejével.

– Szerintem mindenki úgy szép, ahogy az Isten megteremtette. Én semmit nem változtatnék meg magamon. Mások leginkább a számat és a szemeimet dicsérik. Annak nem örülök, amikor a külsőm alapján akarnak megítélni, amikor utánam fütyörésznek. A megismeréshez beszélgetni is kéne. Fontosnak tartom, hogy azért szeressenek, aki valójában vagyok. Külső szépséghez a belső szépség is fontos.

Csenge hármasban jár szórakozni a barátnőjével és a barátjával.

– Keveseket engedek közel magamhoz. Nem szeretek ismeretlenekkel sem beszélgetni, sem táncolni. És nem szeretem, ha valaki eljátssza mellettem a nagy macsót.

EZT NE HAGYJA KI!

Mutassa meg a szépségét, és legyen ön 2021 Tündérszépe! Tízmilliós összdíjazás, autóhasználat és modellszerződés vár a legszebbekre. Immár harmadik alkalommal hirdeti meg a Mediaworks Hungary Zrt. a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 16–29 éves hölgyek jelentkezhetnek a tunderszepek. hu-n! Saját fotókkal is lehet nevezni, de ha még nincs portfóliója, akkor segítünk, és profi fotóssal elkészítjük első saját fotósorozatát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek