Aktuális

Gryllus Dániel nem fél a koronavírus elleni vakcinától és ő is beadatja magának

Bors

Létrehozva: 2021.01.08.

Gyermekkora óta küzd krónikus légúti betegségével, így fokozottan veszélyeztetettnek számít. Ezért is döntött úgy, hogy az elsők között regisztrál a védőoltásra.

Forrás: Ripost

Gryllus Dániel számára nem volt kérdés, hogy amint lehetősége nyílik rá, felveszi a koronavírus elleni oltást, hiszen több szempontból is fontos számára, hogy védett legyen a betegséggel szemben.

A Kaláka együttes alapítója 10 hónapja fokozottan figyel arra, hogy elkerülje a koronavírust, hiszen elmúlt hetvenéves, és gyermekkora óta küzd krónikus légúti betegségével, így fokozottan veszélyeztetettnek számít, írja a Ripost. Ezért is döntött úgy, hogy az elsők között regisztrál a védőoltásra. Reményei szerint hamarosan fel is veheti a vakcinát, hiszen az egészségügyi dolgozók után lassan rá kerülhet a sor.

Egy csepp bizalmatlanság sincs bennem a vakcinával kapcsolatban, hiszen életem során számtalan oltást kaptam már, és sosem volt tőlük semmi bajom. Ennek ellenére természetesen konzultáltam az orvosaimmal is, akik megerősítették a bizalmamat. Így mostantól már csak türelemjáték, hogy számomra véget érjen ez a rémálom

 – mesélte a Ripostnak a Kossuth-díjas előadóművész, aki nem foglalkozik a vírustagadókkal.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek