Aktuális

Tünderszépek: Smink nélkül is lehet szép egy lány

Hu-Zo

Létrehozva: 2020.12.30.

A budapesti Torma Panna Barbara gimnáziumba jár, most fog érettségizni. 

– Abban nem vagyok százszázalékosan biztos, hogy nekem való egy szépségverseny, de nagyon szeretném a természetességet képviselni. Hiszek abban, hogy akár smink nélkül is lehet szép egy lány. 

Panna elégedett azzal, amit a tükörben lát.

– Azt gondolom, hogy

szép a szemem, és tetszik, hogy minden természetes rajtam. Soha nem sminkeltem magam.

Két barátnőm tud róla, hogy jelentkeztem a versenyre, és a barátomnak is elmondtam. A barátnőim közül az egyik vette észre a felhívást, és mivel az volt benne, hogy hétköznapi lányok jelentkezését várják, ő mondta, hogy ezt lehet, hogy nekem találták ki. 

Panna az érettségi után két dolgot is csinálna párhuzamosan. 

Pszichológus és személyi edző szeretnék lenni. Öt-hat kilóval nehezebb voltam, amikor elkezdtem edzeni, ami aztán átment erőemelésbe. Most már a szenvedélyemmé vált ez a sport. Szeretem, hogy erősnek érezhetem magam. Ez nálam már több mint hobbi, versenyen talán majd 2021-ben indulok.

Panna természetességéhez a hajzuhataga is hozzájárul.

– Három éve, amikor nyolcadikos voltam, akkor vágták le utoljára. Akkor a vállamig ért. Sok dicséretet kapok erre is nemcsak a baráti körből, hanem az edzőteremben a fiúktól is. 

Ezt ne hagyja ki!

Mutassa meg a szépségét, és legyen ön 2021 Tündérszépe! Tízmilliós összdíjazás, autóhasználat és modellszerződés vár a legszebbekre. Immár harmadik alkalommal hirdeti meg a Mediaworks Hungary Zrt. a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 16–29 éves hölgyek jelentkezhetnek a tunderszepek.hu-n! Saját fotókkal is lehet nevezni, de ha még nincs portfóliója, akkor segítünk, és profi fotóssal elkészítjük első saját fotósorozatát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek