Ha azt szeretnénk, hogy igazán érvényesüljenek az aromái, szobahőmérsékleten, vagy 19 fokon érdemes kortyolgatni. Éppen ezért a pálinkát eszünkbe se jusson hűtőben tartani!
Ennek az alsó része öblös, felfelé viszont szűk. Ennek köszönhető, hogy az illatanyagok az orr felé áramlanak.
Amennyiben a begyünkön gyümölcsillatot érzünk, a nedű rendben van, de ha inkább az alkohol szaga érvényesül, az itóka legjobb helye a csatorna.
Így élvezhetjük csak igazán a kellemes gyümölcsízt.
a kevésbé karakteressel célszerű kezdeni, míg az intenzívebbekkel befejezni! Természetesen a poharat mindegyik után illik kiöblíteni! Ha igazán jót akarunk magunknak, a különböző fajták előtt megiszunk egy pohár vizet, hogy a szánkat semlegesítsük!
A LEGFONTOSABB AZONBAN, HOGY MÉRTÉKKEL FOGYASSZUK!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.