Aktuális

Halálra verte barátnőjét egy férfi Lajosmizsén, majd a holttestet az ágyba fektette

Bors

2020. december 15. kedd 10:20

A nőnek azért kellett meghalnia, mert más férfiakkal is táncolt.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség minősített emberölés bűntette miatt vádat emelt egy férfi ellen, aki 2020. március 14-én Lajosmizsén ittas állapotban brutális módon halálra verte a súlyosan ittas barátnőjét.

A vádirat szerint a férfi 2019 augusztusában került érzelmi kapcsolatba a sértettel, aki alkalmanként a vádlottnál tartózkodott, de tartós kapcsolat nem alakult ki közöttük. A sértett ugyanis nemcsak a vádlottal tartott fenn közelebbi kapcsolatot, ami miatt gyakoriak voltak a veszekedések. A vádlott és barátnője rendszeresen fogyasztottak alkoholt, a férfi ittasan a féltékenysége miatt mások jelenlétében is többször kiabált a sértettel.

A vádlott és a sértett 2020. március 14-én este együtt mentek egy lajosmizsei büfébe, ahol mindketten leittasodtak. A sértett bizonytalanul mozgott és beszéde is alig volt érthető. A vádlott ismét veszekedni kezdett vele, lökdöste, mert a nő más férfiakkal is táncolt. Amikor hazaindultak, a vádlott a karjánál fogva vezette a sértettet, de ismét veszekedni kezdtek.

A vádlott bántalmazni kezdte a barátnőjét, egyszer tenyérrel, majd kétszer ököllel megütötte az arcát. A bizonytalan mozgású, súlyosan ittas nő emiatt a földre esett, majd a vádlott mindkét lábával felváltva többször megrúgta a védekezésre képtelen sértett testét és lábait. A sértett próbált továbbmenni, de a vádlott többször is nekikezdve folytatta a brutális verést: számos alkalommal, nagy erővel ütötte és rúgta a sértett testét és végtagjait.

Amikor a sértett már nem bírt lábra állni, a vádlott a vállára vette és elindult vele. A nő kabátja azonban elszakadt, ezért ismét a földre zuhant. Végül a vádlott elkezdte a földön vonszolni a sértettet, majd ismét a vállára véve az albérletébe vitte és ágyba fektette. Ekkor azonban a sértett már nem élt.A vádlott másnap reggel szólt a munkaadójának, hogy a sértett meghalhatott, így a munkaadó értesítette a mentőket és a rendőrséget. A sértett az elhúzódó, kegyetlen bántalmazás miatt a fején és testszerte számos súlyos sérülést szenvedett, halála a súlyos fejsérülései miatt állott be.

A letartóztatásban lévő, büntetlen előéletű vádlottat a főügyészség különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével vádolja. Az ügyész végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben azzal, hogy a román állampolgárságú férfit Magyarország területéről ki is kell utasítani. A vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni.

További cikkek

Tragédia

Döbbenetes részletek: Ezek voltak a koronavírusban meghalt humorista utolsó szavai

Tragédia

Drámai részletek derültek ki a Tatabányán, jég alatt talált Róbert halála kapcsán

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Újpest: közeleg a váltás, magyar kézbe kerülhet a csapat

ripost.hu

Megunta a titkolózást: Bevallotta, kit szeret Tóth Dávid exe

origo.hu

A legrosszabb helyen próbált besorolni egy furgonos az M1-esen, mentőhelikopter vitte el - videó

vaol.hu

Holttestet találtak Bozsokon, bűnügyi helyszínelők is vannak a helyszínen - fotók

origo.hu

Még nem dőlt el a Xiaomi 12 Ultra sorsa

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 3 gól, két ziccervédés a legvégén – Palicka hőssé vált a döntőbe jutó svédeknél

vg.hu

Elmondta a magyar virológus: ez kell a teljes Covid-védelemhez

borsonline.hu

Madonna ismét elfelejtette, hogy 63 éves: csipkebugyiban mutatta meg formás fenekét

borsonline.hu

Drámai részletek derültek ki a Tatabányán, jég alatt talált Róbert halála kapcsán

origo.hu

Zalatnay Sarolta: külföldi szexkalandoktól a meztelen képekig - fotók

origo.hu

Szenzáció a kézi Eb-n: kiesett a világbajnok