Aktuális

Erotikus fotókon mutogatja magát a japán Rapunzel, aki 15 éve nem vágta le a haját – 18+ fotók

Bors

Létrehozva: 2020.11.27.

Gyerekként sosem növeszthette a haját az a most 35 éves Rin Kambe, akinek már közel kétméteresre nőtt a lobonca. A tokiói nő kislánykorában focizott, ezért évről évre a rövid fazonnal kellett megelégednie.

Felnőttként azonban arra jutott, átveszi az irányítást frizurája felett:

húszéves kora után többé nem vágatott a hajából.

Szigorú szülők mellett nőttem fel, a focizáshoz mindig rövidre kellett vágni a hajam. Később, húszéves korom körül komolyabban kezdtem táncolni, akkor a hajam is elkezdtem növeszteni, hogy a magam módján ragyoghassak – nyilatkozta Kambe.

Ez is érdekelheti!

Ilyen az élet élő Aranyhajként: perverz ajánlatokkal bombázzák a lányt pusztán azért, mert bokáig ér a haja - Videó

Te jó ég: másfél méternél is hosszabb az újkori Aranyhaj haja!

Ő az igazi Aranyhaj! Csodájára járnak a 15 éves lány 235 centis hajzuhatagának

Húsz éve nem mosott hajat az igazi Rapunzel

A gyönyörű nőt gyakran vonják kérdőre, hogy haja vajon igazi-e, miközben kinézetét vegyesen kommentálják Instagram-oldalán. Egyesek ámulatba esnek a látványtól, mások meglepő módon utálkoznak szokatlan külseje miatt.

Rengeteg reakciót kapok a kinézetem miatt. Sokaknak tetszik a hajam, de olyanok is akadnak, akik szörnynek nevezik – vallotta be Kimbe, majd kifejtette: – Úgy gondolom, természetes, hogy mindenkinek megvan a véleménye, de nem hagyom, hogy megingassanak a negatív kommentek. Bármit mondanak rám, elfogadom: inkább örülök, hogy érdekesnek találnak!– tette hozzá.

A nő szokatlan frizuráját gyakran szokatlanul is mutatja meg követőinek: sokszor haján kívül semmi más nem takarja a testét, de olyan is van, hogy szexi fehérneműt rejt hajzuhataga alá.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek