Aktuális

Szeretőjévé tette nevelt lányát, majd brutálisan kivégezte a magyar orvos

Bors

2020. október 24. szombat 15:00

Saját nevelt lányát, egyben szeretőjét darabolta fel az ötvenes években a morfiumfüggő körzeti orvos, dr. Susszer Frigyes. A férfi korábban feleségét is megpróbálta eltenni láb alól, és magával is kegyetlen módon végzett.

Forrás: Shutterstock

Az egész országot megdöbbentette, mikor 1958 augusztusában egy emberi maradványokkal teli bádogkannát találtak Balatonberénynél. Kiderült, hogy az alig 17 éves Tótpál Joláné. A fiatal lányt pedig nem más darabolta fel, mint saját mostohaapja, a morfiumfüggő orvos, dr. Susszer Frigyes, aki az eset után nem sokkal magával is végzett, méghozzá hasonlóan kegyet­len módon.

Felesége épphogy csak megúszta

A kis Tótpál Jolán sorsa akkor pecsételődött meg, amikor édesanyja, Franyó Anna hozzáment az akkor köztiszteletben álló körzeti orvoshoz. Az asszony már Susszer második felesége volt, de a férfi nem sokáig tartott ki mellette, hamarosan nem másra vetette ki a hálóját, mint a 17 éves Jolikára. A lány és a férfi szerelembe estek egymással, mire a morfinfüggő orvos kitalálta: méreginjekcióval fog végezni feleségével, hogy a nemkívánatos asszony kikerüljön a képből. Ehhez el is kezdte adagolni apránként a méregadagokat, a nőt azonban édesanyja megmentette, és egy rosszullétnél kórházba is vitte. Anna hamarosan otthagyta lányát és csalfa férjét, a páros pedig Nagykanizsán, majd Pacsán kezdett volna új életet.

Kegyetlenül bánt el a 17 éves Jolikával

A megalázott feleség ezek után válni akart, ami Jolikának meg is felelt volna, nem úgy szeretőjének, aki ezzel nem számolt, főleg azzal nem, hogy a válással szégyen és vagyonfelezés jár. Ez már túl sok volt az orvosnak, aki erre fel elhatározta: inkább Jolikával végez, és visszatér nejéhez.Miután a lányt méreginjekcióval kivégezte, testét feldarabolta, és egyes részeit egy bádogkannába téve a Balatonba dobta, míg a fejét egy ládába rejtette, majd a sohollári erdőben elásta. Amikor Anna megbocsátóan visszatért a férjéhez, nem is sejtette, hogy tinilánya már halott, Frigyes ugyanis azt hazudta, elköltözött. Ezt mondta a hatóságoknak is, s bár időközben megtalálták a tóba rejtett testrészeket, először nem kötötték össze a hátborzongató gyilkossággal a férfi nevét.

Végül az orvos kínok között halt meg

Rémtetteire csupán akkor derült fény, amikor a gyilkosság után alig kilenc nappal az Arany Bárány Szálló egyik szobájában felfedezték az eszméletlen orvost, aki rengeteg mérget adott be magának, és számos búcsúlevelet hagyott, több zavaros információval együtt meghagyta rémtetteinek részleteit is, hogy pontosan hova rejtette Jolika levágott, és addig nem talált fejét. A Múltkor azt írta, az orvos végül – vélhetően akaratán kívül – ma­gát is kínhalálra ítélte, ugyanis bár akkora adagot adott be magának, amely hat emberrel is végzett volna, mégis még öt napig élt fájdalmak között, csak azután halt bele a szövődmény okozta kétoldali tüdőgyulladásba.

További cikkek

Tragédia

Döbbenetes részletek: Ezek voltak a koronavírusban meghalt humorista utolsó szavai

Tragédia

Drámai részletek derültek ki a Tatabányán, jég alatt talált Róbert halála kapcsán

Ez is érdekelhet

vg.hu

Sorra mondják le koncertjeiket a világsztárok, kidőltek a Covidtól a stábtagok

borsonline.hu

Azonnal őrizetbe vették, olyat rejtegetett autójában egy sofőr az M5-ösön – fotó

she.life.hu

Randik, melyekre sosem kellett volna elmennem

delmagyar.hu

Évtizedes probléma oldódik meg Csongrádon az áruháznál

origo.hu

Túl gyorsan hűl ki a Föld, kihalhat az élet

vg.hu

Elveszítette vagyonát a bitcoinmilliomosok negyede

magyarnemzet.hu

Márki-Zay gyakorlatilag elismerte, hogy választási csalásra buzdított + videó

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 29.: az Ikrek fellélegezhet, a Skorpió adja át magát a boldogságnak

life.hu

Young G Béci elszólta magát Kulcsár Edina válásáról: ő másképp tudja a történetet

origo.hu

Eltemették Gaspard Ullielt - fotók