Aktuális

Hét hónapon át keresték az eltűnt kocogó nőt: szörnyű bűntény áldozata lett

Bors

2020. október 23. péntek 17:00

Október 16-án egy női holttestre bukkantak a brit hatóságok, miközben tüzetesen átkutatták a Worcester és Birmingham között húzódó kanálist és környékét. A keresés a március 29-én eltűnt Zobaidah Salangy eltűnése miatt indult, és a napokban azonosították is a nő holttestet.

A 28 éves Salangy még március 29-én indult el kocogni Bromsgroveban, és azóta nem tudták, merre lehet. Mivel felmerült, hogy bűncselekmény áldozata lett, ezért ügyében gyilkossági nyomozás indult, és végül ennek keretén belül találták meg holttestét.

A nyomozóink fáradhatatlanul kutattak Zobaidah után és bár nagyon sajnálatos, hogy már nem találták őt életben, reméljük, szerettei némi megnyugvást lelnek

– idézi a brit Metro Mark Petert, a West Mercia-i rendőrség főfelügyelőjét.

Az asszony halála kapcsán férjét, a 42 éves Nezam Salangyt őrizetbe vették, gyilkosság vádjával. A férfi tagadja a bűnösségét, ugyanakkor a nyomozás eddigi adatai alapján úgy tűnik, hogy ő ölte meg a feleségét, és a holttest eltűntetésében két testvére is segített. Egyelőre ők is tagadják bűnrészességüket, a worcesteri bíróság azonban már ki is tűzte a tárgyalási napot jövő márciusra, addig pedig bíznak benne, hogy elegendő bizonyítékuk lesz a három testvér elítéléséhez.

További cikkek

Bejelentés

Túl messzire ment a baloldal a járványkezelés támadásában: Itt vannak Orbán Viktor legfrissebb bejelentései

Kellemetlen

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

Ez is érdekelhet