Aktuális

A násznép szeme láttára verte halálra újdonsült feleségét a szörnyeteg és még csak meg sem bánta

Bors

2020. október 5. hétfő 23:00

Forrás: vk.com

Esküvőjük napján, a lagzijukon verte halálra újdonsült feleségét egy orosz férfi a napokban, írja a Daily Mail. A 33 éves Sztyepan Dolgih addig ütötte állítólagos szerelmét, Okszana Polugyencevát, hogy a nő belehalt a sérüléseibe.

Dolgih egyébként korábban már ült börtönben gyilkosságért, ám úgy tűnt, hogy Polugyenceva (akivel egyébként éppen a börtönben ismerkedtek meg) képes lesz az agresszív és erőszakos férfit megszelidíteni. Sajnos azonban végül tragédia lett történetük vége.

Helyi lapok szemtanúkra hivatkozva azt írják, hogy az igencsak alkoholgőzös, Produszkoje településen egy privát házban tartott lagzin a vőlegény féltékeny lett az egyik, menyasszonyával táncoló vendégre, pontosabban kedvesére, aki szerinte megalázta őt és elfogadhatatlan módon viselkedett.

– A ház előtt kezdte el ütlegelni és rugdosni, majd a házban folytatta a támadást. A hajánál fogva rángatta, és egyre keményebb ütéseket mért a fejére és a testére, majd amikor végzett vele, a ház mellett lévő kis szurdokba dobta a testét – idézi a brit lap Kirill Petrusint, a nyomozás vezetőjét.

A megdöbbent násznép képtelen volt közbeavatkozni, amikor látták, hogy Dolbih püföli újdonsült nejét, de a hatóságokat értesítették. A tettét beismerő gyilkost végül az orosz nemzeti gárda ártalmatlanította. Egyelőre 60 napra előzetes letartóztatásba helyezték, és az ügyben rendőrségi vizsgálat kezdődött.

Az sem zavarta, hogy látják, mit művel, folyamatosan ütötte a párját, akinek nagyon súlyos sérüléseket okozott. Én személy szerint nem hiszem, hogy megbánta volna a tettét.

– folytatta a nyomozó, aki szerint a rengeteg elfogyasztott alkoholtól kapott féltékenységi- és dührohamot a férfi, aki korábban fegyveres rablásért és gyilkosságért éveket töltött már börtönben.

További cikkek

Tragédia

Tragédia történt Újpesten, egy holttest hever a panelház előtt

Tűz

Sziréna rázta fel hajnalban Kaposvárt, nagy a baj

Ez is érdekelhet

origo.hu

A legrosszabb helyen próbált besorolni egy furgonos az M1-esen, mentőhelikopter vitte el - videó

metropol.hu

A jég alatt találták meg az eltűnt tanár holttestét Tatabányán

origo.hu

Szenzáció a kézi Eb-n: kiesett a világbajnok

magyarnemzet.hu

Három órán át tárgyalt Bajnaival Márki-Zay egy londoni étteremben

delmagyar.hu

Évtizedes probléma oldódik meg Csongrádon az áruháznál

nemzetisport.hu

NB I: megszorongathatják az üldözők a címvédésre törő Ferencvárost

origo.hu

Stabil kilátással megerősítette a magyar államadósosztályzatot a Fitch Ratings

borsonline.hu

Meztelenül mutatta meg a világ egyik legszebb fenekét Alena - 18+

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Csodálatos volt Budapesten játszani, elképesztő az aréna – Sagosen

origo.hu

Veszélyes buborékra figyelmeztet Európa leggazdagabb embere