Aktuális

Orosz Barbara divatozva sétál

Bors

2020. április 14. kedd 14:30

A mindig stílusos megjelenésű Orosz Barbara naponta tíz kilométereket sétál csinosan, maszkban, kesztyűben és magassarkúban Budapest belvárosában. A Mokka műsorvezetőnőjét a Bors fotósa kapta lencsevégre az Andrássy úton.

Orosz Barbara egy cseppet sem bánja, hogy a vészhelyzet miatt nélkülöznie kell hihetetlen pörgős életét. Szeret egyedül lenni, kicsit jobban odafigyel magára mint a rohanó hétköznapokban, sokat olvas, fest , a macskáit nevelgeti és szépíti otthonát. A minap feltűnő, piros szájú csipkés maszkban tette mindennapi sétáját.

– Naponta tíz kilométereket sétálok a városban, természetesen maszkban, kesztyűben az előírásoknak megfelelően. A sétát nem tudom kihagyni, muszáj az én energiáimat lekötni, természetesen nem tudok kibújni a bőrömből, ilyenkor sem vàltok sportos stílusra – hangsúlyozta lapunk érdeklődésére Orosz Barbara, akit a napokban fotósunk kapott lencsevégre extravagáns maszkjával a pesti Andrássy úton.

– Pont a sétám előtt kaptam meg ezt a maszkot, amivel  Joó Beatrix a Sentiments Couture tervezője ajándékozott meg, aki  jól ismeri a divathoz fűződő vonzalmamat, és hogy mindig, minden körülmények közt szeretem megèlni a nőiességemet, kifejezni a stílusomat. Ezen pedig a jelenlegi helyzet sem változtat. Otthon sem hordok melegítőt, de csak mert selyempongyolában jobban érzem magam – fűzte hozzá a mindig csinos Barbara.

Bár sokan a főzés útjára tértek, a műsorvezetőnő továbbra sem kedvelte meg ezt a tevékenységet. Ő inkább olvas, a macskáival foglalkozik, pilatesezik és, lakberendez, amellett, hogy a Mokkában továbbra is viszontláthatják a nézők. 

– Két és fél éve nem pihentem. Forgatni gyakran járok külföldre a stábommal, de az mindig koncentrált, kemény munka. Talán el is felejtettem már lazítani. Most viszont úgy vagyok itthon, hogy befelé, önmagamra tudok figyelni. Fontos ebben az időszakban a humor és a nyugodt, szép környezet is, így most a szenvedèlyes takarítás mániámba teszek energiát, valamint ennyit mint az elmúlt időszakban életemben nem filmeztem – mondta nevetve Orosz Barbara.

További cikkek

Bűntény

Élő adásban rontotta meg kislányait a horroranya

Szörnyű

Ájultra erőszakoltak egy 5 éves kislányt, jelenleg is küzdenek az életéért

Ez is érdekelhet

life.hu

Ez a hatóanyag gyorsítja a koronavírusból való felépülést: gyógyszertárakban vény nélkül kapható

borsonline.hu

Földön túli szerelem: Zokogva búcsúzott menyasszonya Dobos Attilától

she.life.hu

Az intim torna csodákat tesz odalent - minden nőnek kötelezővé tenném!

vg.hu

Elhunyt Csollány Szilveszter

kemma.hu

Biznisz közben csaptak le Tatán a zsaruk dílerre és vevőjére (fotók)

origo.hu

Elrontott plasztikai műtét miatt évek óta nem tudja lecsukni a szemeit egy férfi

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek nem játszanák le a helyosztót, ha nem jutnak elődöntőbe

origo.hu

Elszabadult a nyersanyag ára, ami nélkül nincsenek elektromos autók

borsonline.hu

Ez lehet az omikron legelső tünete, mutatjuk, mire figyelj fel

life.hu

Gregor Bernadett barátja megszólalt: "Nevezzük akárminek ezt a kapcsolatot, ez kialakult"

nemzetisport.hu

Gyász: Amerikától Ausztráliáig – külföldön is megemlékeztek Csollány Szilveszterről

origo.hu

Így állt meg az élet az extrém havazás miatt Isztambulban - galéria