Aktuális

Kékpenészes sajttá tetoválta magát a karanténban a brit férfi

Bors

Létrehozva: 2020.04.29.

A londoni Chris Woodhead az otthonlét minden napján varr magára egy-egy mintát, és még magának is sajátos véleménye van a külsejéről.

Tizennyolc éves volt a londoni Chris Woodhead, amikor elkészítette az első tetoválását, ma már 33, de azóta sem állt le. A testén már a karantén előtt is alig volt szabad felület, bőrét ugyanis nagyjából 1000 tetoválás díszítette, de azóta a maradék hely is nagyjából betelt. A férfi ugyanis azt találta ki, hogy az izoláció nehézségeivel megküzdjön, ne unatkozzon és ne falja fel a hűtő teljes tartalmát, hogy amíg a karantén tart, minden nap fest magára egy-egy új mintát. Nem, nem volt tetoválóművész, a minták mégsem lettek bénák, hisz gyakorolt már eleget.

Chris a brit tetoválóikon, Duncan X minimalista, csak fekete festéket használó stílusát kedveli a leginkább, így magán is ezt alkalmazza. Egy mintája van a híres művésztől is, négyszáz másikat pedig a haverja vitt fel a bőrére korábban, aki szintén tetoválni kezdett.

A férfi most a karanténnal és a járvánnyal kapcsolatos mintákat készít magára, így rajzolja ki magából azt, amivel amúgy is tele van a feje. Magára varrta hát a vírust, a brit egészségügyi szervezet, az NHS nevét, legutóbb pedig a bal talpára a When will it end? (Mikor lesz vége?) mondatot. Mindehhez pedig gépet sem használ: a tűt egy hosszú szárra forrasztja, majd mintát szabad kézzel, pontonként szurkálja a bőr alá.

És hogy elégedett-e a látvánnyal? Nos, Chris inkább azt gondolja magáról, hogy nevetségesen néz ki, leginkább úgy, mint egy kékpenészes sajt a szabálytalan foltjaival, mégis így érzi jól magát és addig folytatja, amíg véget nem ér a járvány. Csak arra kell figyelnie, hogy a júliusban születendő első gyermeke nevének is maradjon hely a bőrén, ugyanis természetesen azt is magára szeretné festeni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek