Aktuális

Fodor Zsóka titokban kirándult

Bors

Létrehozva: 2020.04.18.

Az egyedül élő színésznőt is megviseli az önkéntes karantén, ezért kitalált magának néhány olyan programot, ami enyhíti a szorongást.

Pécsett vészeli át a koronavírus járványt Fodor Zsóka. A színésznő, ha elszomorodik, előveszi azokat a fényképeket, amik kedvenc utazásai során készültek.

– Itt például Dél-Olaszországban, Sorrentóban jártam ősszel. Van is erről egy mókás történetem – kezdte Fordo Zsóka.

– A rendkívül keskeny kis utcácskákon sétálgattunk egy házaspárral, mikor a csoportból ismerősökre lettem figyelmes. Gondoltam, megviccelem őket, és jó hangosan rájuk ripakodtam: Hogy képzelik, elállják a járdát? Elfoglalják a helyet? Megfordultak, és két vadidegen olasz nézett rám dermedten. Nem tudtam, hogy oldjam a feszültséget, ezért nevetve megfenyegettemm őket az ujjammal, hogy ejnye, ejnye! Végül is mi jót kacagtunk. Az idenvezető, Fanni kérte is, hogy minden útjára menjek el, mert ennyit még sosem nevetett! Ez a jópofa fotó Caprin készült.

Egyik kedvenc könyve Axel Munthe-től a San Michele regénye, ezért külön boldogság volt, hogy meglátogathatta az író házát Caprin. De Zsóka most sem rest új élményeket gyűjteni, persze úgy, hogy szigorúan betartja a szabályokat.

– Kartatén ide, karantén oda, csak kiszöktem a természetbe! - meséli kuncogva. - A barátnőm elvitt egy olyan helyre, ahol a madár se jár. Természetesen maszkot, gumikesztyűt vettünk fel, és elindultunk. Nagyot sétáltunk az erdőben, mert kell a mozgás, a napfény még koronavírus idején is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek