Aktuális

Életveszélyes állapotban szállították kórházba Csűrös Karolát

Bors

Létrehozva: 2020.04.17.

A 83 éves színésznőt életveszélyes trombózissal szállították kórházba, szerettei se látogathatják a koronavírus-járvány alatt. A Szomszédok Etusát menye és férje unokái ápolják majd a következő hetekben.

Életveszélyes állapotban szállították kórházba Csűrös Karolát. A Szomszédok sztárja ugyanis trombózist kapott otthonában, ami igen komoly, akár halálos kimenetelű is lehet, ha nem kezdik meg a lában kialakult vérrög feloldását.

– Való igaz, jelenleg is a Semmelweis Klinikám fekszem, korábban Honvédból szállítottak ide. Valószínűleg a korábbi térdproblémáimból adódó kevés mozgás miatt alakulhatott ki a vérrög. Szerencsére jobbak a leleteim, a napokban haza is mehetek, ha minden igaz – erősítette meg a híreket a Borsnak.

Az egykori teleregény Etusa mögött igen küzdelmes évek állnak: mint ismeretes, a tavaly megözvegyült színésznő hosszú évek óta küzd láb-és csontproblémákkal. Évekkel ezelőtt bokaszalag-szakadása volt, akkor adta vissza utolsó szerepét a Madách Színházban. Férje, Horváth Ádám tavaly nyári temetésén is többen támogatták a sírhoz, nem is tudott állni, ülve fogadta a részvétnyilvánításokat. Tavaly ősszel újabb tragédia érte: otthonában eltörte a térdét, s most pedig jött a trombózis.

 A koronavírus járvány miatt félelem a színésznőt is elérte a kórházban, de igyekszik megtartani pozitív életszemléletét.

– Rettenetes ez a járvány, már itt is ürítik ki a kórházakat és csak a nagyon súlyos esetek maradnak bent. Igyekeznek ránk figyelni, hiszen mindannyian félünk ettől a vírustól.  A rokonaim és a barátaim se látogathatnak most meg, mindent le kellett tenniük a portán, az egyetlen kapcsolatom a külvilággal az a telefonom maradt – mesélte a színésznő, aki azt is elárulta, mi vár rá, ha végre hazatérhet.

– A menyem és a férjem unokáim viselik majd gondomat, vásárolnak be nekem, hoznak könyveket, ami rendkívül figyelmes tőlük. A barátaim természetesen most is velem vannak, mint a térdtörésem idején is. Korábban igyekeztünk összejönni egy ebédre Pásztor Erzsivel és Tóth Enikővel, most a helyzet miatt csak telefonon tudunk beszélgetni és tartani egymásban a lelket – tette hozzá a legenda.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek