Aktuális

Ablakon át látta Hannarózát Tóth Vera

Bors

Létrehozva: 2020.04.23.

Kezdi megviselni a karanténidőszak Tóth Veráékat. Párját a pangó vendéglátás, az énekesnőt pedig a színpad, a közönség, de leginkább unokahúga, Tóth Gabi kislányának hiánya örli fel. Tóth Vera és szerelme, Pauli Zoli sokakhoz képest szerencsésnek érzik magukat, hogy a természet közelségében tölthetik a karanténidőszakot. Napsütés, és friss levegő ide vagy oda, a hetek múlásával a pár egyre gondterheltebb.

– Azt gondolom, most már minden egyes nap súlyos veszteség nekünk és az országnak is. Az én szakmám, a vendéglátás abszolút mélyponton van, Vera előadóként szintén hasonló helyzetben van, és persze sokan mások is – vélekedett lapunknak Zoli, aki bízik benne, hogy még az idei szezonban kinyithat Palkonyán, ahol éttermét, a PalKonyhát is üzemelteti.

A napokban szeretteik látványától is töltődhetett a szerelmespár. Zoli a hét elején anyagbeszerzés miatt a fővárosba ment, ahová az énekesnő is vele tartott. S, ha már kocsiba ültek, elkanyarodtak az énekesnő húga, Tóth Gabi felé is.

Ha már másképp nem láthatom.... – írta egy a húgáról és imádott unokahúgáról, Hannarózáról lőtt fotója alá Vera, aki örült, hogy legalább az ablakon át láthatta szeretteit.

A Tóth család ugyanis szigorúan tartja magát a szabályokhoz, s nem találkoznak. Teljesen elszigetelten élnek, ami azért is viseli meg őket annyira, mert nem ölelhetik magukhoz a négy hónapos Hannarózát a családtagok, így friss nagynéniként Vera sem.    uv

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek