Aktuális

El akarták üldözni a szellemek a Perron családot a kísértetházból

H. R.

2020. március 12. csütörtök 12:30

Nem csupán kitaláció! Ezt állította Carolyn Perron, akit többször bántott, idônként pedig felképelt a házukban élô egyik szellem. A héttagú család könyvet írt a tíz éven át tartó kálváriáról, amit egy békés amerikai kisvárosban éltek át.

A rendkívül népszerű Démonok között című, 2013-ban forgatott filmet a Perron házaspár és öt lányuk küzdelme ihlette a természet feletti erőkkel. A műhöz James Wan rendező a rejtélyt végül felderítő, a világon talán legismertebb, természetfeletti jelenségeket kutató Warren házaspár jegyzeteit vette alapul. Ennek ellenére azért vannak részletek, amik a valóságban másképp, de tényleg megtörténtek. 

„A Démonok között igaz történet alapján, a mi saját történetünk alapján készült” – írta a Horrormovies.ca-nak címzett levelében Andrea Perron a film megjelenését követően.

Különös halálesetek

Roger és Carolyn Perron a nyugodt élet reményében költözött az USA egyik csendes városába, Harrisvillbe. 1970-et írtunk ekkor. A 200 holdas telken még 1736-ban épült egy takaros kis házikó, ahol volt elég hely öt lányuknak, Nancy, Christine, Cindy, Aprill és Andrea számára is. Hiába javasolta a ház megvételekor nekik az ingatlanos, hogy hagyják égve a lámpát éjszakára, azt hitték, viccel. Később derült ki számukra, hogy a telken több tragikus eset történt. Egy tizenegy éves kislányt egy napszámos ölt meg, ketten a ház közelében lévő patakba fulladtak, négy férfi pedig különös körülmények között fagyott halálra a mezőn. Ezen kívül meséltek még nekik két akasztásos és egy mérgezéses öngyilkosságról.

A furcsa zajokon túl

A család már az első naptól kezdve hallott különös zajokat a ház különböző pontjairól. Azután jöttek a hirtelen becsapódó ajtók, a falról le­eső képek és különböző furcsa alakok felbukkanása. Több közülük teljesen ártalmatlan volt a család visszaemlékezései szerint. Volt, aki csak bámulta őket. Mások játszottak a lányokkal. Sőt egyikük rendszeresen összesöpört a konyhában. Mire odaértek, már csak az összesöpört kis piszok várt rájuk és a seprű átkerült a helyiség egyik végéből a másikba. De voltak gonosz szellemeik is, akik egy idő után egyre erőszakosabbak lettek.

Üldözöttként otthon

Egy női alakot öltő szellem számára az anya, Carolyn volt a legnagyobb ellenség. Folyamatosan zaklatta, próbálta rávenni, hogy takarodjon el a házból. Carolynt a sértegetéseken túl többször felpofozta, a nő érezte a fájdalmat. Mikor az ártó szellem rájött, hogy a nő fél a tűztől, fáklyákkal riogatta éjjelente az ágya felett. Végül vérző sebet ejtett a lábán egy tűvel, majd megszállta. Ekkor lett elege a családnak. A férjjel viszont kifejezetten kedves volt, simogatta. Szemet vetett rá, ezért bántotta az asszonyt. Egy másik ártó szellemről Andrea ír a vele történtekről szóló regényében. Egy interjúban amikor ennek a részleteiről kérdezték, csak annyit válaszolt a riporternek: ön szerint mi történhet, ha egy nagyon gonosz férfiszellem egy házban tartózkodik öt kislánnyal?

A megváltás

Végül a Perron család kétségbeesésében felkereste a Warren házaspárt, Edet és Lorrainet. Bár már sokat látott kísértetvadászok voltak akkoriban, a családdal történt esetek és a telken történt számos megmagyarázhatatlan esemény őket is meglepte. Szelleműzést hajtottak végre az asszonyon, és megtisztították a házat. Ezt követően még tíz évet élt, viszonylag nyugalomban a Perron család a házban. A furcsa zajok és olykor indokolatlanul elvándorló, eltűnő tárgyak azért megmaradtak, de a bántó szellemek örökre eltűntek. 

További cikkek

Tragédia

Sikítás törte meg a csendet: szomszédai küzdöttek az 1 éves kisfiú életéért

Karambol

Súlyos baleset történt, azonnal indultak a rendőrök és a tűzoltók a XVIII. kerületbe

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Szörnyű hír érkezett! 43 éves korában meghalt a magyar színész

borsonline.hu

A baloldal a Városháza után egy budai emlékművet is eladna

life.hu

Szörnyű tragédia: fának csapódott autójával a fiatal magyar focista, életét vesztette

hirtv.hu

Brutális támadás: Fényes nappal verték véresre a kutyasétáltató nőt - 18+

kisalfold.hu

Hamis parfümökkel üzletelt a neten egy egy Győr-Moson-Sopron megyei hirdető

origo.hu

Egy római amfiteátrumra bukkantak Svájcban

vg.hu

Magángéppel érkeztek Oslóba a tálibok a nyugati világgal való első tárgyalásra

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: édesapjára emlékezik a volt tatabányai szélső

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a lengyelek megóvták az oroszok elleni meccset – sajtóhír

ripost.hu

Meglepő, mit mond Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

origo.hu

Gyanútlanul álltak az autósok és motorosok a pirosnál, hátulról jött a gyilkos, fékhibás kamion