Aktuális

A könyörgő gyerekek előtt gyilkolta meg volt nejét, majd a 3 éves kislánya kabátjával törölte fel a vért

Bors

2020. február 23. vasárnap 20:00

Brutális és erőszakos gyilkosság ügyében hirdettek ítéletet Nagy-Britanniában. A részeg, kábítószer hatása alatt álló, féltékeny férfi, hétköznap reggel, három gyerek előtt gyilkolta meg ex-feleségét.

A 30 éves, Afganisztánból származó Hafiz Sharifi 17 év börtönre ítélték a három gyermekes, 32 éves Suvekshya Burathoki, Fatima meggyilkolásáért, akit Leicester-i otthonában ölt meg múlt év október 8-án, reggel 8.30 körül. A Nepálból származó ex-feleséget bántalmazta, ütötte, majd többször megszúrta. Hiába kérlelték őt 8 és 9 éves mostohafiai, hogy hagyja abba az őrületet. A pár közös, 3 éves kislánya szintén végig nézte a tragédiát. Sharifi elismerte, hogy előző este sokat ivott és kokaint is beszedett, mielőtt megölte volt nejét. Amint a bíróságon elmondta: Arra gondolt elviszi a 3 éves kislányt bölcsibe, de az exe mikor meglátta, hogy részeg, kifele lökte a lakásból, amire dühbe jött.

Mary Loram ügyész a bíróságon elmondta, hogy a gyilkosnak és az áldozatnak már régebb óta rossz volt a kapcsolata egymással. Gyakran veszekedtek hangosan a gyerekek előtt. A családi erőszak miatt a rendőrségnek is közbe kellett avatkoznia párszor, de Fatima mindig visszavonta a hatóságnál a feljelentéseit Sharifi ellen. A pár különvált iszlám módra néhány hónappal a tragédia előtt.

Fatimának már új, formálódó kapcsolata volt egy másik férfival és remélte, hogy újra férjhez megy, erről Sharifi is tudott. Többször nyilvánosan megfenyegette Fatimát, hogy megöli a gyerekeivel együtt, ha egy másik férfival látja.

A gyilkosság előtt éjszaka, október 7-én Sharifi sört és vodkát vedelt és kokainozott a bátyja lakásában. Ezalatt állandóan a volt nejét hívta telefonon sikertelenül, közben üzeneteket küldött neki. A tragédia napján reggel 6.44-kor hagyta el bátyja otthonát, majd 8.20-kor megjelent az áldozat lakásánál, ahol Fatima 8 és 9 éves fiai fogadták. A fiúk már elmentek iskolába, de visszajöttek egyikük tankönyveiért, amit elfelejtettek elsőre magukkal vinni.

A bíróságon a 9 éves fiú tanúként elmondta, hogy látta, amint ütik az anyját, cibálják a haját és lehajítják a lépcsőn, miközben Sharifi azt ordibálta: Pofa be! A gyermek vallomása szerint ezután a férfi lejött a lépcsőn, bezárta a bejárati ajtót, majd elkezdte késsel szúrkálni az anyját, aki próbálta kétségbeesetten védeni magát. Fatima a halálos döfést végül egy kenyérvágóval kapta a szívébe.

A férfi, amikor végzett a gyilkolással, megtörölte a véres kezét a 3 éves kislánya kabátjában, majd elhagyta a helyszínt. Ezután Fatima fiai azonnal értesítették a szomszédokat, majd azok a rendőrséget. A gyilkost Coventryben fogták el két nappal később.

(via)

További cikkek

Botrány

A hitközség elnöke Márki-Zayról: Nem tartom egy korrekt embernek azt, aki ilyeneket beszél

Ez is érdekelhet

888.hu

Kunhalmi Ágnes k*rva erős képe

ripost.hu

Sokkoló látványt nyújt a hármasikreket váró nő hasa, rossz irányba nőttek a babák - Videó

life.hu

Együtt adott interjút G.w.M és Kulcsár Edina: biztosan tudják, hogy együtt szeretnének megöregedni

vg.hu

Egyre rosszabb a járványhelyzet Romániában

vaol.hu

Szabadult a szombathelyi börtönből, majd az első dolga volt, hogy csúnyán átverje cellatársát

origo.hu

Különös tevehibrideket ábrázolnak az iraki templom falain

nemzetisport.hu

Afrika-kupa: Szalah nem hibázott a végén, de a cserekapus volt a főhős

origo.hu

Hamarosan új utakon juthatunk el a Művészetek Völgyébe

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 27.: a Rák angyalként segít mindenkin, a Vízöntő megmutatja érzéseit

ripost.hu

Kikutatták, melyik alkoholos ital a leghatékonyabb a koronavírus megelőzésben

life.hu

Kamerák előtt fakadt ki Csuti: "Elképesztő mód hiányzott Edina bejelentéséből az empátia, a tisztelet"

origo.hu

Elszaladt egy raklap térkőért a tüzépre, az autójától mindenkinek elakadt a lélegzete