Aktuális

Két hónappal ezelőtt elindult, hogy valóra váltsa élete álmát, már csak az oszló holttestét találták meg

Bors

Létrehozva: 2020.01.30.

Forrás: Facebook

Két hónappal ezelőtt jelentették egy brit férfi, a negyvenkét éves Mark Brennan eltűnését.

A férfi ablaktisztítóként dolgozott, és minden álma az volt, hogy

körbevitorlázza a földet,

de erről sem sokan tudtak a környezetében. December hatodikán aztán fogta magát, elment élete útjára, és azóta nem tudott róla senki semmit.

- Nem értem, hogy kerülhetett egy Jamaica partjainál veszteglő hajóra. Csak annyit tudtam róla, hogy ablaktisztító, soha nem említette, hogy érdeklik a vitorlások - mondta a Sunnak egy megdöbbent szomszédja.

A családja, a barátai bizakodóak voltak, csak tíz nappal később jelentették az eltűnését, amikor, mint kiderült, már egy lélekvesztőn volt rádió és telefon nélkül, és vészesen

fogyott az üzemanyaga. 

Fokozta az aggodalmakat, hogy a férfi egyedül indult útnak, és egyáltalán nem számított tapasztalt hajósnak, joggal féltek a rokonok, hogy valami balul sült el élete álmának beteljesítése közben.

Január 27-én, hétfőn aztán a jamaicai partoktól nem messze találtak egy gazdátlanul sodródó vitorlást.

Amikor a parti őrség felment a hajóra, egy férfi

meztelen, oszló tetemét

találták rajta. A hatóságok elkezdték visszakövetni a hajó útját, és nagyon valószínűnek tűnik, hogy Brennan holttestét találták meg.

- Elkeserítő a helyzet - nyilatkozta Marjorie Brennan, a férfi anyukája. - Most várjuk a boncolás eredményét - tette hozzá.

Az ügybe bevonták a jamaicai rendőrséget is, hogy kivizsgálják, idegenkezűség felmerülhet-e a halálban. Az ügyről többet egyelőre nem lehet tudni, a család kérte, hogy bizalmasan kezeljék a férfi ügyét.

(via Daily Mail, Sun)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek