Aktuális

Erdőkertesi ámokfutó: Képviselőjelöltként harcolt a biztonságért

Címkék
ámokfutó

Bors

Létrehozva: 2020.01.27.

Ha a volt menyasszonya bántalmazásáért, a házi őrizete alatt őt ellenőrző egyenruhások rágalmazásáért és a kórházból hazaszállító rendőrök megkéseléséért is elítélik, akár életfogytig is a rácsok mögé kerülhet az erdőkertesi V. László. Mivel a korábban indult büntetőügyében végzett szakértői vizsgálat szerint valószínűsíthető kóros elmeállapota miatt pszichiátriai megfigyelése indokolt, a pénteken letartóztatott 35 éves férfit jelenleg az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben tartják. László tehát nem néz túl fényes jövő elé, de ez nem volt mindig így.

A képviselői babérokra is törő, gazdasági informatikus végzettségű férfi az Erdőkertesi Napló 2014. szeptemberi választási különszámában azt vallotta magáról, hat- éves polgárőrködése alatt havonta átlagosan 20–30 órát töltött, gyakran rendőrrel közös szolgálatban. 2013-ban az „Erdőkertes közbiztonságáért” kitüntetést is kiérdemelte.

„Megtisztelő volt átvenni ezt az elismerést, hiszen a közbiztonság a szívügyem” – írta közösségi oldalán a múlt csütörtökön két rendőrt megkéselő házi őrizetes. Programja egyik legfontosabb elemeként létre akart hozni egy betörés-károsultakat segítő, önkormányzati gyorssegély alapot, amely segítene és az anyagi mellett lelki támogatást is nyújtana a súlyos krízist elszenvedő családoknak. Emellett többek között a közvilágítás fejlesztéséért és a kóborkutya-probléma megoldásáért is kardoskodott. A független képviselőjelöltnek végül nem jöttek be a számításai.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek