Aktuális

Agyműtétjével indokolta, hogy hat diákjával is lefeküdt a tanárnő – 18+

Bors

Létrehozva: 2020.01.24.

Védője szerint egyetlen áldozat volt csupán az ügyben: a negyvenéves tanárnő.

Sajátos védekezés mellett döntött annak a középiskolai tanárnőnek az ügyvédje, akit azzal vádolnak: hat diákjával is lefeküdt, ráadásul az egyikkel egy szexvideót is készített. 

A New Jersey-ben élő Nicole Dufault ellen még 2015-ben emeltek vádat, a tárgyalások azonban csak most értek a célegyenesbe, miután csütörtökön a nő vádalku keretén belül bűnösnek vallotta magát három esetben. A vád szerint Dufault 2013 és 2014 között összesen hat, 14-15 év közötti diákját csábította el. Általában az iskola területén feküdt le velük, de egyikkel a kocsijában is együtt volt. 

A tanárnő ügyvédje korábban úgy nyilatkozott: “Határozottan hiszem, hogy egyetlen áldozat van csupán, és nem hat, és az az egy áldozat maga Nicole Dufault.” A védő szerint ugyanis a nő megváltozott viselkedése - és így bűnlajstroma is - arra vezethető vissza, hogy nem sokkal korábban volt egy agyműtétje, amely során egy söntöt ültettek be neki, hogy lecsapolhassák a felgyülemlett agy-gerincvelői folyadékot a koponyájából. Ez az agyműtét különösen sérülékennyé, bizonytalanná tette a tanárnőt - emiatt csábított el diákokat.

A hosszú éveken át húzódó tárgyalás a tervek szerint június 8-án zárul, ekkor szabják ki Dufault büntetését. Az már biztos, hogy a vádalku értelmében regisztrálják, mint szexuális bűnelkövetőt, valamint soha többé nem taníthat - írja a New York Post.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek