Aktuális

Újabb nő vádolja zaklatással a DK szóvivőjét

Bors

Létrehozva: 2019.12.19.

Ki gondolná, hogy ilyen nagy természetű Gréczy Zsolt? A korábbi esetek után most egy ismeretlen nő fordult a nyilvánossághoz azzal, hogy zaklatta őt a DK szóvivője. Írásához olyan képeket is mellékelt, amelyeken a politikus alsógatyában látható.

Lassan nyitott könyv lesz Gréczy Zsolt szerelmi élete. Nemrégiben az ismert zenész, Zsoldos Dedy ostorozta nyílt levélben a DK szóvivőjét, mert állítása szerint évek óta üzenget a párjának, majd Palányi Nóra, a Mi Hazánk parlamenti szakértője tárta a nyilvánosság elé, hogy sms-ben és személyesen is bepróbálko­zott nála Gréczy.

Mindez semmi ahhoz képest, ami szerdán napvilágra került. Egy ismeretlen nő szexuális zaklatással vádolta meg a politikust, és bizonyítékként tőle kapott intim fotókat is eljuttatott több szerkesztőségbe. Ezeken alsógatyában szelfizik a Gyurcsány Ferenc jobbke­zének tartott politikus, sőt az egyik fotón egy meztelen férfipopó is látható.

Az ismeretlen hölgy folytatást is ígért, de nem fedte fel kilétét. Egyelőre annyit tudhatunk róla, amit magáról írt.

„Erős és szerintem csinos nő vagyok, tudom, hogy mikor, mit és miért csinálok. Nem vagyok álszent, szeretem, ha szeretnek, ha kedve­sek velem, és én is imádom, ha tudok adni valamit.

A bók, a férfiak közeledése, az, hogy érzem és látom, hogy valami belül megfogta őket” – írta a hölgy, akinek azonban Gréczy udvarlása, nyomulása egyáltalán nem jött be, elszakadt nála a cérna. Így fa­kadt ki:

Nem akarlak látni, nem akarom az írásaidat olvasni, nem akarom tudni, hogy mit fantáziálsz rólam, nem akarom többé a nemi szervedet nézni, nem akarom!!! Ha beteg vagy, akkor gyógyíttasd ki magad, vagy kezdjél azt a tudatoddal, amit szeretnél, csak engem, minket, akik nem vevők erre, hagyjál bé­kén!!!

 A hölgy levele alapján kibontakozó történet szerint egy székesfehérvári gyermeknapi rendezvényen találkozott a Gyurcsány-párt frakciószóvivőjével, aki odament hozzá és a barátnőjéhez, majd a csevegés után elkérte a telefonos elérhetőségét.

A legnagyobb ledöbbenésemre Zsolt megkérdezte, hogy megadom-e a telefonszámomat, mert nagyon szimpatikus vagyok neki, és szívesen folytatná a beszélgetést – írta a nő, aki visszautasította a kérést, mondván, keresse meg inkább személyesen. Gréczy néhány nappal ké­sőbb bejelölte Facebookon, a visszaigazolás után pedig levelet is írt neki. 

Este egyből írt az említett férfi. Kérdezte, hogy vagyok, van-e valakim. Mondtam, hogy ez nem rá tartozik, mindenfajta kacérság nélkül. Erre küldött egy fotót, hogy szerinte hogy néz ki? Bejövök-e neki? Lefeküdnék-e vele, mert ő azóta, amióta találkoztunk, csak rám gondol, és hogy mit kezdene velem… – zárul az ismeretlen nő levele, aki holnapra folytatást ígér. Vajon mi fog még kiderülni a DK Casanovájáról? 

Más hölgyeknél is bepróbálkozott

A Bors írta meg december elején, hogy Zsoldos Dedy, a Hungária és a Dolly Roll egykori dobosa háborgó hangú nyílt levélben ostorozta Gréczy Zsoltot, aki többek között szívecskés üzenetekkel próbálkozott be párjánál, akivel évek óta együtt él.

A zenész egy bibliai idézettel emlékezteti Gréczyt, hogy bűn megkívánni felebarátja feleségét. Ám Gréczy valószínűleg nem ismeri a tízparancsolatot, mert évek óta írogat, üzenget párjának, Zsófiának, holott jól tudja, hogy foglalt a szíve.

Emlékezteti a tolakodó politikust, hogy 2016 májusában és 2017 februárjában már tisztázták, hogy a csinos pszichológusnő nem az ő „babája” – ahogy Gréczy nevezte.

Pár nappal később a 28 éves Palányi Nóra, a Mi Hazánk parlamenti szakértője lépett a nyilvánosság elé azzal, hogy az utóbbi hetekben zaklatja őt az 55 éves Gréczy Zsolt. Ilyen üzeneteket küldött neki:  „Kukucs, ne rettegj már!”, „Ne szabódj már, kellemes lesz!”, „Errefelé laksz?”, „Nyugi, azért, mert én nem vagyok független, azért még beszélhetsz velem!”

Bántó volt a fiatal nő számára, hogy Gréczy állandóan nézte őt a parlamentben, a folyosón pedig „körözött” körülötte, máskor bevásárlás közben zavarta.

Mindent tagad Gréczy Zsolt

A rólam összehordott történet szemenszedett hazugság, aljas rágalom, ezt bizonyítani fogjuk. Ami a fényképeket illeti, mivel büntetőfeljelentést teszünk, ennek elemzésére a büntetőeljárás során fogunk visszatérni – nyilatkozta a DK szóvivője a Blikknek.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164476_auto_resized.jpg
origo.hu

Ez a legnagyobb gödör, amelyet ember valaha ásott a Földön - képek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164687_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Harry herceg elsírta magát III. Károly döntése miatt, ez volt az utolsó csepp a pohárban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162295_auto_resized.jpg
life.hu

Elkpesztő, ahogy Meg Ryan kinéz: friss fotók készültek a színésznőről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158411_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Pentagon-tanácsadó: elkerülhetetlen az ukránok veresége, ezután pedig a szomszédokhoz csatolhatnak területeket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160844_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162339_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161126_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158422_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Olcsó kevert almás sütemény, ami egy óra alatt elkészül

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1714125624
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164478_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fekete péntek: meghalt a legendás rockzenekar utolsó nagyágyúja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/u7ptSj9iRCOm-kNdbpSuZodFbrk4Lvzph-Ia1iIi0h8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExOGMwZTBmNDM4ODQwNjk4NzZiYTk5YzgxNzBhNzQw.webp
Szívszorító

„Sírva közöltem vele a hírt" – meg vannak számlálva a 14 éves Melissza napjai

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rY20EyB4faUdCPlN99uFoVebqbPYQnH255iAVk-AxvQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMyZDczMmIzOWVlYTQzYmQ4ZWNmMmNkMDM2OWExNGJk.webp
Betegség

„Arra jött be, hogy üvöltök és bőgök” - kitapintott egy csomót, sokkoló diagnózist kapott Piros