Aktuális

Koholt és hazug cikkekel támadják Németh Sándort a balliberális álhírgyárak

Bors

Létrehozva: 2019.11.22.

A magát mértéktartónak nevezett HVG hogy süllyeszthette a Hit Gyülekezetének vezetője elleni gyűlöletkampányt arra a szintre, hogy ilyen koholt és hazug cikket jelentettek meg - így reagált Kulifai Máté, a Hit Gyülekezetének Sajtóosztályának főmunkatársa az Origónak azzal kapcsolatban, hogy úgy közölt egy róla szóló, a lelkésznek tulajdonított gondolatokat bemutató cikket, hogy ő semmilyen nyilatkozatot nem adott a portálnak. Kulifai hozzátette, a közösség mélyen fel van háborodva a lejáratókampány miatt, amit néhány portál indított a gyülekezet vezetője ellen. A lejáratóakció egyébként Soros blogja, a 444 is bekapcsolódott.

Forrás: MTI/KOVÁCS TAMÁS

Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének vezetője három lépést kíván tenni a róla álhíreket és csúsztatásokat közlő portálokkal szemben – mondta Kulifai Máté az Origónak annak kapcsán, hogy hatalmas hazugságot terjeszt az ellenzéki propagandasajtó Németh Sándorról.

A Hit Gyülekezetének Sajtóosztályának főmunkatársa elárulta, hogy első lépésként Németh Sándor, a Magyar Újságírók Közössége etikai bizottságához fordul az ügyben.

Ezzel párhuzamosan sajtóhelyreigazítási kérelemmel él azon érintett orgánumokkal szemben, akik még nem kértek bocsánatot a hamis nyilatkozat miatt, valamint személyes adattal való visszaélés miatt is büntető feljelentést tesz – tette hozzá. Természetesen azok, akik bocsánatot kérnek a valótlan hírközlésért, azokkal szemben nem indít jogi lépéseket a Hit Gyülekezetének vezetője.

Kulifai Máté meglepőnek nevezte, hogy a magát mértéktartónak nevezett HVG hogy süllyeszthette a Hit Gyülekezetének vezetője elleni gyűlöletkampányt arra a szintre, hogy ilyen koholt és hazug cikket jelentettek meg. Hozzátette, a közösség mélyen fel van háborodva a lejáratókampány miatt, amit néhány portál indított a gyülekezet vezetője ellen. Nem válogatnak az eszközökben, nyilvánvaló hamisítványokat tesznek közzé - fogalmazott. A 444 például rövid időn belül másodszor kénytelen helyreigazítást közölni - zárta szavait.

via-origo

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek