Aktuális

Csobánkai tragédia: életben tartották Fruzsit, amíg édesapja elbúcsúzott tőle

B. B.

2019. november 22. péntek 04:20

Bár az orvosok mindent megtettek érte, nem tudták megmenteni a csobánkai horrorbaleset hároméves áldozatát, Fruzsit. A kislányt a gépek életben tartották, hogy még édesapja elbúcsúzhasson tőle.

Forrás: MTI

Sosem száguldozott, és a kislánya volt a mindene – mondták egybehangzóan ismerősei annak az édesanyának, aki tegnapelőtt karambolozott Csobánka és Pilisvörösvár között. Az asszony megpördült kocsijával, átment a szembelévő sávba, ahol egy kisteherautó eltalálta az oldalán – pontosan ott, ahol rajongva imádott kislánya, Fruzsika ült a gyerekülésben.

Bár a hároméves csöppség életéért órákig harcoltak, a gyermek meghalt. Édesanyján, Fruzsinán azóta több életmentő műtétet is végrehajtottak.

Volt gyerekülés a kocsiban

B. Fruzsina és kislánya, Fruzsika elválaszthatatlanok voltak, az ismerősök egybehangzó véleménye szerint Fruzsina minta­anyaként nevelte kislányát. 

– Rajongott Fruzsiért, csodás anyuka. Pedig az anyaság mellett kőkeményen, üzletasszonyként és sportolóként dolgozott: éttermet vezet és sikeres fitneszversenyzőként tevékenykedik, többször nyert is. De mindenekelőtt a lánya, Fruzsina volt neki az első. Soha nem vezetett meggondolatlanul. Hallottunk olyan pletykákat, hogy nem volt gyerekülés az autóban, vagy Fruzsika nem volt bekötve, de ezt kizártnak tartjuk, a gyerek­ülés még azokon a szörnyű, helyszíni képeken is látszik. A legnagyobb tragédia, hogy a kocsi pont ott találta el Fruzsi autóját, ahol a kislánya ült – szögezte le könnyeivel küszködve a Borsnak a család egyik ismerőse.

Padkára szaladhatott

Egyelőre nem tudni, mi vezetett a tragédiához. Az bizonyos, hogy Fruzsina éppen hazafelé, leányfalui otthonába indult kislányával, amikor megcsúsztak az úton. Ismerősök szerint egy padkára vagy valamilyen más, úton lévő tárgyra szaladhatott rá. Úgy tudni, Fruzsina beszorult a kocsiba, őt feszítővágóval szedték ki. A baleset helyszínére azonnal mentőhelikopter érkezett, és Fruzsit szélsebesen a Heim Pál Kórházba vitték. A mentősök még az Üllői útnak a kórház előtti részét is lezárták, hogy időt spóroljanak, és a kis Fruzsi minél hamarabb a műtőbe jusson. Az orvosok estig harcoltak az életéért, azonban a kislányt már nem lehetett megmenteni, olyan súlyos, visszafordíthatatlan sérüléseket szenvedett. Szívszaggató, de a Bors úgy tudja, hogy addig tartották gépekkel életben, amíg apukája be nem ért hozzá elbúcsúzni.

3 ÉVES GYERMEK ÉLETÉÉRT KÜZDŐ MENTŐK ZÁRTÁK LE AZ ÜLLŐI UTATA mentőknek minden másodperc számított, így gyalogos...

Posted by Országos Mentőszolgálat on Wednesday, November 20, 2019

Életmentő műtétek

Az édesanya életéért lapzártánkkor is küzdöttek, a család egy barátja szerint ő is, mint a kislánya, a fején sérült:

– Életveszélyes koponyasérüléseket szerzett, megműtötték, majd mesterséges kómába helyezték, imádkozunk az életé­ért. Bár nem tudjuk, hogyan fogja túlélni, ha megtudja, mi történt Fruzsival. Élete végéig magát fogja hibáztatni. Lehet, ha felébred, meg sem merik neki még mondani – ingatta a fejét az ismerős.

Úgy tudjuk, az asszonyon lapzártánkkor végezték el a második életmentő műtétet. A Bors utolérte Fruzsina rokonait, akik nem kívántak nyilatkozni, azonban annyit elmondtak: bíznak abban, hogy Fruzsina felépül majd, egyikük pedig megerősítette, hogy volt gyerekülés a kocsiban.

A rendőrség nyomozást indított, és vizsgálja az eset körülményeit.    

További cikkek

Pucér

Ha nem látod, el sem hiszed, mit találtak a Google térképének böngészése közben!

Covid

Előtte állt az élet: fiatal magyar fiú halt bele a koronavírusba, semmilyen alapbetegsége nem volt

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a németek elhalasztanák a spanyolok elleni meccsüket

borsonline.hu

Előtte állt az élet: fiatal magyar fiú halt bele a koronavírusba, semmilyen alapbetegsége nem volt

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó

magyarnemzet.hu

Izraeli nagykövet: A zsidóságot hagyják ki a kampányból!

szon.hu

Mikrohullámú sütő égett egy nyíregyházi lakásban

origo.hu

Magyar kutatók találták meg a világ legkisebb szárazföldi csigáit

mindmegette.hu

Mustáros csirkeragu, ami olyan krémes és a szaftos, hogy elalélsz

vg.hu

Síbalesetben elhunyt a César-díjas francia színész

life.hu

Szakíthattak: "Úgy tudom, hogy különváltak az útjaik" - Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságáról nyilatkoztak barátaik

life.hu

Tragédia: egy magyar zenész háza égett le hajnalban Budapesten

life.hu

Gáspár Győző végre elmondta, mit jelent a "cigány kolbász"

origo.hu

Újabb fontos szakaszához érkezett a főváros legújabb hídjának kivitelezése - videó