Aktuális

Fésűs Nelly zárdába küldené a lányát

L. P.

Létrehozva: 2019.10.08.

Egy színdarabban szerepel 17 éves lányával Fésűs Nelly. A színésznő büszke Csengére, nem aggódik a jövője miatt sem, csak a fiúktól zárná el.

Forrás: Kecskeméti Zoltán

Fésűs Nelly lánya, Csenge, élete első szerepét kapta a Babaváró című darabban. Mindkettőjüknek új helyzet ez, amit szokniuk kell. 

– Nagyon nehéz elvonatkoztatnom attól, hogy ne a lányomat lássam benne, ugyanúgy izgulok érte, mintha szülőként nézném végig a darabot – mondta lapunknak a színésznő. – H. Varga Tamás úgy tervezte az előadást, hogy már a lányomra írta a szerepet. Természetesen előtte Csengével egyeztette, hogy szeretné-e, Csenge pedig örömmel mondott igent – mesélte lapunknak a színésznő, aki a közös próbáknak köszönhetően most a szokásosnál több időt tölthet a lányával, aki tipikus tini.

– Januárban lesz 17 éves, így nálunk is léteznek a jellegzetes kamaszproblémák. Csinálj rendet a szobádban, és sorolhatnám. Ilyenkor következnek a lármás, kiabálós veszekedések, majd a sírós, összeborulós békülések. So­sem fekszünk le haraggal, meg tudjuk beszélni a konfliktusainkat. A szokásos kamaszpanasz ellenére nagyon kötelességtudó, magától kel reggel, jól tanul, megállja a helyét a világban – jelentette ki az édesanya.

Bár Nelly színpadra engedi a lányát, nehezen fogadja el, hogy már nem gyerek, és a fiúk egyre intenzívebben érdeklődnek iránta. 

– Már mondtam neki, hogy tudok egy nagyon jó iskolát, ahol kap egyenruhát is. Az apácazárdából harmincéves korában kijöhet, hogy megünnepelje a születésnapját, majd menjen vissza, és a halálom előtt négy nappal, ismét kijöhet. Én így képzelem el a kapcsolatát a fiúkkal – folytatta nevetve az édesanya, hozzátéve, hogy Csenge még nem kötelezte el magát.

Ahogyan pályát sem választott, dacára an­nak, hogy már színpadon szerepel, korántsem biztos, hogy színésznő lesz belőle.

– Büszke vagyok ar­ra, ahogy a szerepét alakítja, mert ügyes. Nyilván sokat kell még tanulnia, de ahogy elnézem, kapott tőlem útravalót. Nem szeretnék be­leszólni, hogy mi legyen, ha „nagy” lesz. Mindenáron belsőépítészetet akar tanulni, de ha a színészethez kap kedvet, abban is támogatom. Fő, hogy boldog legyen – mondta Nelly.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek