Aktuális

Újabb nemzetközi filmre készül Koltai, Pókemberrel tárgyal

Bors

2019. szeptember 13. péntek 11:30

Forrás: Bors

Nagyszerű lehetőség előtt áll Koltai Lajos. Az Oscar-jelölt operatőr-rendező, a Sorstalanság és a Meryl Stree­pet is felvonultató, Este című film után harmadik nagyjátékfilmjére készül. Sokáig úgy volt, hogy a The Treehouse című első vi­lágháborús történet lesz a következő filmje az Oscar-díjas Jeremy Ironsszal és a Szex és New York sztárjával, Kim Cattrall-lel, de végül ez a film sose készült el.

– Nagyon kellemetlen volt, egy szállodában próbáltunk Jeremyvel, miközben a komoly anyagi problémákkal küzdő producer már tudta, nincs pénz a filmre – elevenítette fel a történetet Koltai, aki egy többszörösen díjnyertes forgatókönyvön dolgozik most, amely a Last Execution, azaz az Utolsó kivégzés címen fut. – 1958-ban végeztek ki egy nőt utoljára gázkamrában az Egyesült Államokban. Elképesztően betegesen ragaszkodott a fiához, komoly mentális problémái voltak. Közben a fia beleszeretett az egyik ápolónőjébe, aki teherbe is esett tőle. Ezt az anya nem tudta feldolgozni, ezért két mexikói bérgyilkossal megölette a vá­ran­dós nőt.

A fiú szerepére maga Pókember, azaz az Os­car-jelölt Andrew Garfield fejezte ki az érdeklődését, az anyát pedig reményeim szerint a kétszeres Oscar-jelölt Lau­ra Dern fogja alakítani, aki legutóbb a Hatalmas kis hazugságban játszott fre­neti­kusan – me­sélte lapunknak Koltai. 

További cikkek

Tragédia

Döbbenetes részletek: Ezek voltak a koronavírusban meghalt humorista utolsó szavai

Tragédia

Drámai részletek derültek ki a Tatabányán, jég alatt talált Róbert halála kapcsán

Ez is érdekelhet