Aktuális

L.L. Junior hófehér hintóval temeti Dávidkát

Bors

2019. szeptember 5. csütörtök 05:10

Hófehér paripák húzta hófehér hintóban szállítják sírhelyéhez Lesi Dávidkát, akinek tragikus szombat esti halála óta szülei virrasztanak. A Bors megtudta, hogy a temetésen Mága Zoltán és Kökény Attila is énekel majd a kisfiú emlékére.

Forrás: Istock

Évszázadok óta elevenen élnek a roma temetkezési szokások, kultúrájukban pedig nagyon erős a túlvilágban és a lélek halhatatlanságába vetett hit. A kultusz kötelező része továbbá a virrasztás is, amely akár több éjszakán át, egészen a temetésig tart.

Ebben a szellemiségben temetik el pénteken L.L. Junior tragikus körülmények között elhunyt kisfiát, Dávidkát is, akit szombat este, Zuglóban egy autó gázolt halálra. Az ifjabb Lesi fivért a Fiumei úti temetőben várhatóan több százan, ezren kísérik majd utolsó útjára, az összeomlott édesapa ugyanis közösségi oldalán nyilvános búcsúztatást hirdetett. 

– Én és a családom is természetesen ott leszünk a temetésen, és osztozunk barátunk, Ju­nior fájdalmában. Nálunk, ro­máknál ez így szokás, hogy megy mindenki a virrasztásra is, és beszélgetünk és támaszai va­gyunk egymásnak, emellett pe­dig ilyenkor a gyászoló családnál letakarják a tükröket, férj és feleség nem aludhat együtt – mondta lapunknak Gáspár Zsolt, aki fivérével, Győzikével együtt már a tragédia másnapján telefonon is támogatta a rappert. 

A Bors megtudta azt is, hogy a pénteki búcsúztatón Mága Zoltán és Kökény Attila zenél majd a kis Dávidka emlékére, akit – ahogy édesapja egy, a napokban megosztott videofelvételen el­mondta – hófehér hintóval, hófehér lovakkal visznek majd a sírhelyhez. 

Az összeomlott édesapa a meghívón azt is leírta, hogy mivel imádott, hároméves kisfia „már az Úr mellett van a mennyországban”, mindenkit arra kér, hogy hófehér ruhában jelenjen meg a temetésen. 

Lapunk megkereste Juniort és egykori párját, Csillát is, de a gyászoló szülők most nem szerettek volna nyilatkozni. Úgy tudjuk, mindketten negyedik napja virrasztanak. 

Junior a mai napig volt szerelmét hibáztatja a tragédia miatt, nem tántorít elmélete mellől, miszerint Csilla a felelős Dávidka haláláért, mert nem fogta a kezét a zebránál. A rapper ezért na­gyobbik fiukat, Lacikát el is vitte Csillától.

Az összeomlott édesanya csak nekünk szólalt meg a szerdai lapszámunkban, ahol a Bors hasábjain üzent Juniornak, és kérte kisfia édesapját arra, hogy békében gyászolhasson, és hogy ne mocskolódjon, és adja vissza neki Lacikát.

További cikkek

Kellemetlen

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

Baleset

Két mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre: Szörnyű tragédia történt Bács-Kiskun megyében

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

life.hu

Újabb áldozatot követelt a koronavírus: otthonában találták meg holtan a színésznőt

magyarnemzet.hu

Rákay Philip: A liberálisoknak is jobb vigyázni az ilyennel!

feol.hu

Kalandos történet - Rendőrök vitték a Fejér megyei anyukát szülni a csúcsforgalomban

origo.hu

Négyszázezer euróért árvereztek el egy ritka 20 dukát névértékű érmét

nemzetisport.hu

NB I: Puskás Akadémia–Ferencváros – élőben az NSO-n!

vg.hu

Kiderült, miért húzódik el sokaknál a Covid-megbetegedés

mandiner.hu

Márki-Zay: Halló, tessék, Kalányos Orbán vagyok!

origo.hu

Ezek most Magyarország legolcsóbb új autói, ki nem találná, melyik márka áll az élen

borsonline.hu

Most adták ki a meteorológusok: borzalmas, ami az ország felé tart

origo.hu

Leszámolt a vásárlók vágyaival a Tesla, nem kapják meg, amit akarnak