Aktuális

Három héttel a házasságkötésük után végezte ki feleségét László

B. B.

2019. szeptember 3. kedd 05:30

Alig három héttel házasságkötésük után brutálisan meggyilkolta újdonsült nejét a tatai K. László. A férfi a ház mögötti műhelyben végzett a háromgyermekes Katalinnal, aztán megdöbbentő higgadtsággal tárcsázta a rendőrséget, hogy feldobja saját magát.

Három hete még boldogan mondta ki egymásnak az igent az 51 éves K. László és a 14 évvel fiatalabb I. Katalin. A boldog mézeshetek után jött a tragédia. Vasárnap este hat órakor az újdonsült férj felcsörgette a helyi zsarukat, akikkel nyugodtan közölte: jöjjenek, ugyanis meggyilkolta a feleségét. A rendőrök teljes készültséggel a helyszínre siettek, látták, hogy László nem hazudott: neje vérbe fagyott holtteste fölött fogadta őket, el sem mozdult onnan. Információnk szerint a férfi egy, a műhelyben talált késsel esett neki asszonyának, miután pedig elvitték, mindent aprólékosan beismert, csupán egy kérdésre nem tudott választ adni: miért követte el brutális tettét. 

Családja sem érti, mi lelte a szerintük mindig kedélyes, nyugodt Lacit.

– Fát lehetett vágni a hátán, olyan nyugodt és türelmes volt mindig, mindenkinek csak a javát akarta – mondta el a Borsnak könnyeivel küszködve a férfi egyik rokona, aki elárulta, hogy a páros egy éve ismerte egymást, nagy szerelem volt az övék.

– Lacika a tenyerén hordozta Katit, nem tudott olyat kérni az a nő, amit ne teljesített volna neki. Aznap is valamit kért, de sosem tudtuk meg, hogy mi volt az, és miért lett ez a vége. Bele sem merünk gondolni, Laci édesanyja mit élhet át, pár éve a másik fiát egy motorbalesetben vesztette el – ingatta a fejét összetörten a rokon arra utalva, hogy a férfi börtönbe kerül. Úgy tudjuk a pár bár megházasodott, mégsem éltek együtt.

– Furcsa kapcsolat volt ez, mert a lagzi előtt egy nappal jelentették be, hogy egyáltalán megesküsznek, de azután sem éltek együtt. Laci itt élt az anyukájával, Katika meg a saját házában a három gyerekével. Csak akkor aludt Lacinál, amikor a gyerekekre az apjuk vigyázott – tette hozzá. Katalinnak három, míg Lacinak egy gyermeke maradt félárván, úgy tudjuk, hogy a sokkoló híreket már elmondták Kati 14, 12 és 8 éves gyerekeinek. 

További cikkek

Covid

Bors exkluzív! Először szólal meg Szilvia, aki mélyaltatásban hozta világra gyermekét

Gyász

Édesanyja karjai között hunyt el az újszülött kislány

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Meglepő elmélettel állt elő a gyerekek tömeges megbetegedéséről a magyar orvos

borsonline.hu

„Azt sem tudja, merre van arccal előre” - Sebestyén Balázs elmondta a véleményét Kulcsár Edináról

origo.hu

Az egész világon példátlan újítást vezettek be az Audi győri üzemében

szon.hu

Tombol az omikron - ennyi az új fertőzött Szabolcsban

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Hollandia az utolsó továbbjutó, a 15. helyen zártunk

origo.hu

Kérni sem kell, automatikusan jár a 25 év alattiak adómentessége

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Kell egy kis idő, hogy ezt feldolgozzuk – Bánhidi Bence

nemzetisport.hu

PL: sorozatban a negyedik bajnokiján maradt nyeretlen a Chelsea

origo.hu

Elfeledett kincsekre bukkantunk egy régi Renault-szalonban – képek