Van az úgy egy új süteményrecept kipróbálásánál, hogy mire minden hozzávaló a tálba kerül és elkészül a nyers tészta, már ránézésre látszik rajta: ez nem fog beleférni abba a tepsibe, amire először gondoltunk. Ilyenkor jön a fejtörés, hiszen előfordul, hogy a következő méret, ami a rendelkezésünkre áll viszont már túl nagy, és félő, hogy túl vékony lenne a kész sütemény. Szerencsére a nagyobb tepsi méretén könnyedén lehet igazítani, és kisebbet, pont megfelelő méretűt készíteni belőle. Vegye gyorsan elő az alufóliát, és vágjon le belőle nagyjából egy kétszer hosszabb darabot, mint a túl méretes tepsije. Bélelje ki vele az edényt úgy, hogy a fólia felfusson a tepsi széleire is, majd az egyik oldalon kezdje visszahajtogatni. Amikor elérte azt a méretet, ami már jó, képezzen „gátat”, egy új falat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.