Aktuális

Kiskorú gyermekekkel kínoztatták tinédzser lányukat a pszichopata szülők

Bors

Létrehozva: 2019.08.05.

Ha a lány ellenkezett, segítettek nekik lefogni az áldozatot.

Forrás: police

Egy wisconsini házaspár szörnyű kegyetlenségeket követett el a férfi előző kapcsolatából született lányukkal.

A 15 éves áldozatot azon túl, hogy rendszeresen súlyosan bántalmazta a 47 éves apja, Kevin Boon-Bey és felesége, a 34 éves Felicia Boon, borzasztó dolgokra is kényszerítették. Bezárták a szobájába, ahol nem volt vécé, így egy tálba kellett ürítenie, majd ugyan abból az edényből kellett megennie a vacsoráját.

A tinédzser ettől szörnyű fertőzéseket kapott, és amikor panaszkodott, hogy rosszul van, ismét megverték. A lány kisebb testvéreit, valamint unokaöccseit is folyamatosan arra buzdították a szülők, hogy verjék meg és kínozzák a gyermeket. Ha a bántalmazott lány megpróbálta megvédeni magát, a házaspár lefogta, amíg a többi gyermek verte őt. 

2018. december 5-én az egyik szomszédjuk meghallotta, hogy a két felnőtt arra buzdítja a tinédzser unokanővérét, hogy öntse le a bántalmazott lányt forrásban lévő vízzel. A szomszéd azonnal kihívta a rendőrséget, és Adam Frick járőr rögtön ki is ment a házhoz. Amikor a család ajtót nyitott neki, megpróbálták elhitetni vele, hogy náluk nem történt bántalmazás, de Frick egyáltalán nem foglalkozott velük. Jelentésében leírta, hogy olyan vizelet szag áradt az emeletről, ami szó szerint marta a szemét, így tudta, hogy a bejelentő nem viccelt a telefonban.

A bántalmazott lányt a mérhetetlenül koszos és büdös emeleti szobájában találta meg. Mindkét lába annyira fel volt dagadva, hogy nem bírt szegény járni sem. Frick azonnal segítséget hívott a tinédzserhez és letartóztatta a két kegyetlen szülőt.

Kevin Boon-Bey és Felicia Boon ellen hat különböző, kiskorú ellen elkövetett bűncselekmény miatt indítottak eljárást, de végül az elhagyagolásban ártatlannak találták őket, mivel mégis adtak enni a lánynak. Gyermek testi és lelki bántalmazása, és szabadság korlátozása miatt viszont börtönbüntetésre ítélte őket a wisconsini bíróság.

Arról még nem döntött az esküdtszék, hogy hány évre ültetik le őket, de az ügyvédek spekulációi szerint Kevin Boon-Bey 40 év és életfogytiglani, felesége pedig 30 év és életfogytiglan közötti börtönbüntetést fog kapni.

A következő tárgyalás szeptember 27-én lesz. 

A bántalmazott lányról és a testvéreiről a gyámügy a gyermekek védelme érdekében nem osztott meg semmilyen információt. 

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek