Aktuális

Feljelentés alapján nyomoz a rendőrség: Két éven keresztül zak­lat­hatta sze­xu­á­li­san a ta­ka­rí­tó­nőt az MSZP-s lel­kész-po­li­ti­kus

Bors

2019. augusztus 7. szerda 11:15

Sze­xu­á­li­san zak­lat­hatta, egy al­ka­lom­mal pedig foj­to­gat­hatta is a 30 év kö­rüli ta­ka­rí­tó­nőt a bé­kás­me­gyeri evan­gé­li­kus Sze­re­tet­ház­ban Do­náth László evan­gé­li­kus lel­kész, az MSZP volt par­la­menti kép­vi­se­lője. A <a href="https://ripost.hu/cikk-ket-even-at-zaklathatta-szexualisan-a-takariton-t-az-mszp-s-lelkesz-politikus" target="_blank">Ri­post</a> in­for­má­ciói sze­rint a ta­ka­rí­tónő fel­je­len­tést tett, a sú­lyos ügy­ben el­já­rás in­dult Do­náth László ellen.

A Donáth László ellen feljelentést tett 30 év körüli takarítónő nem akar beszélni senkivel, egy hónapja szabadságon van, árulta el a Ripostnak a nő egy ismerőse.

Nagyon megviselte az egész. Sokat beszélgettünk az egészről, már két éve megy ez a cirkusz. Senki nem mert lépni, mert nagyhatalmú emberről van szó, ő hozta létre ezt a szeretetházat! Itt idős emberekre vigyáznak, csaknem százra. Úgy hallottam, többeket is zaklatott, főleg a nővéreket, de a fiatalabb takarítókat is. Egy portásnő állítólag azért mondott fel, mert megfogdosta a melleit – tette hozzá az asszony.

Folyamatosan izultálta, azóta, hogy két éve munkába állt ott. Rendszeresen odament hozzá félreeső helyeken, az emeleti folyosókon, átölelte, simogatta a fenekét, néha a mellét, egyszer még a nemi szervét is megfogta és szexuális ajánlatokat tett neki! Szegény barátnőm mindig elrohant ilyenkor, egy idő után már szabályosan kerülte azt az embert, ha meghallotta a hangját, elment a közelből! Most azért akadt ki, és tett feljelentést, mert már két kézzel meg is fojtogatta, mert szerinte rossz helyen hagyta a takarítókocsit… – folytatta.

A nő úgy tudja, maga az intézmény vezetője beszélte rá a feljelentésre a takarítónőt. 

A Ripost megkereste a rendőrséget az ügyben, és közölték: „az Ön által megjelölt ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság feljelentés alapján rendelt el nyomozást szexuális kényszerítés miatt, melyben válaszadásunkig gyanúsítotti kihallgatás nem történt. A folyamatban lévő nyomozásról további információt nem kívánunk adni.”

További cikkek

Covid

Bors exkluzív! Először szólal meg Szilvia, aki mélyaltatásban hozta világra gyermekét

Gyász

Édesanyja karjai között hunyt el az újszülött kislány

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Edina és új szerelme – Titokban randiztak egy wellness hotelben

mindmegette.hu

A 6 legnépszerűbb diéta 2022-ben, ha fogyni szeretnél

origo.hu

Az egész világon példátlan újítást vezettek be az Audi győri üzemében

vg.hu

Berobbanhat a Balkánra a Waberer's

nemzetisport.hu

FIFA-gála: Nem csináltam semmit, ami miatt dühös lehet rám – Lewandowski Messiről

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Nincs szégyenkeznivalónk, elégedettek lehetünk az elmúlt két és fél évvel – Gulyás István

ripost.hu

Fájdalmas fotóval jelentkezett be Tóth Andi a születésnapján

origo.hu

Elfeledett kincsekre bukkantunk egy régi Renault-szalonban – képek