Aktuális

Elment a műkörmöshöz, mire hazaért, elkezdett üszkösödni az ujja – 18+

Bors

Létrehozva: 2019.08.07.

Forrás: Facebook

Egy ausztrál nő majdnem elveszítette a középső ujját, miután megcsináltatta a műkörmeit.

Szinte rögtön azután, hogy kijött a szépségszalonból, érezte, hogy az ujja kezd fájni. Mire hazaért, már szemmel látható volt a kezén keletkező duzzanat, de ekkor még nem fordult vele orvoshoz.

Posted by Sonnie Noble on Monday, August 5, 2019

Másnap reggelre viszont már elviselhetetlen kínok gyötörték, és mivel nagyon meg is ijedt, elment a háziorvosához, de ott csak antibiotikumot írtak fel neki, majd hazaküldték. Mivel a nő – aki szerette volna megőrizni anonimitását – nem lett jobban, bement a legközelebbi kórházba.

Posted by Sonnie Noble on Monday, August 5, 2019

Ott kiderült, hogy egy nagyon agresszív bakteriális fertőzés támadta meg a kezét, ami feltehetően a manikűrös valamelyik eszközéről került a szervezetébe. Sejthető, hogy a műkörmös két kliens között nem takarította le megfelelően a szerszámait.

Posted by Sonnie Noble on Monday, August 5, 2019

Még a kórházban volt a szerencsétlenül járt nő, amikor az ujja láthatóan elkezdett üszkösödni. Az orvosok ezek után mindent megpróbáltak, hogy megmentsék a beteget az amputációtól, de minden jel arra utalt: sajnos le kell vágni a középső ujját. Szerencsére erre mégsem került sor, mert miután felvágták és kitisztították a sebet, a fertőzés megszűnt.

Posted by Sonnie Noble on Monday, August 5, 2019

Történetét azért osztotta meg, hogy figyelmeztessen mindenkit az esetleges súlyos fertőzések veszélyire, és megmutassa a manikűrösöknek, hogy miért volna nagyon fontos az eszközeik megfelelő fertőtlenítése. 

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek