Aktuális

Demcsák: Veca csúnyán bánik a férjével

uv

Létrehozva: 2019.08.30.

Demcsák Zsuzsa kerek perec kijelentette, hogy számára nem szimpatikus Janicsák Veca. Az énekesnő azzal vívta ki a tévés ellenszenvét, ahogy a férjével viselkedett.

Nem indult zökkenőmentesen a TV2 utazós realityje. Az Ázsia Expressz 2 első napjától láthattunk összefeszüléseket a párok és a versenytársak között, a minap pedig Demcsák Zsuzsa és Janicsák Veca feszült egymásnak.

Történt ugyanis, hogy az egyik feladat közben összetalálkozott a két páros, és míg Kandász Andi barátságosan köszöntötte az énekesnőt és férjét, addig az egykori tévés nem fogadta Veca üdvözlését. A eset után az énekesnő hangot is adott a felháborodásának, és kamerák előtt „gáznak” nevezte ezt a fajta viselkedést. De Zsuzsa sem türtőztette magát.

„Én kimondom, hogy nem szimpatikus, mert nem az!” – fűzte hozzá a tévés, akit párja, Andi próbált békíteni.

A Bors utánajárt az énekesnő és a műsorvezető közti ellentétnek. Demcsák Zsuzsától hamar meg is tudtuk, mi a probléma forrása.

– Én azt gondolom, nem nekem, hanem Vecának kéne magába néznie! Olykor nagyon csúnyán bánt a férjével a forgatáson, és ez nekem nagyon nem tetszett. Egy nő ne beszéljen, ne bánjon így a párjával – kezdte lapunknak a tévés, akit kértünk, példát is mondjon Veca viselkedésére, de nem kívánt részletekbe bocsátkozni.

– Az eddigi adásokban még nem bukott ki, de ami késik, nem múlik, majd látni fogja mindenki, miről beszélek. Más bajom nincs Vecával. A visszaköszönés elmaradása pedig nem volt tudatos. 40 fok volt, el voltam foglalva a feladattal, észre sem vettem, hogy összefutottunk – tette hozzá Zsuzsa.

A Bors munkatársa Janicsák Vecát is utolérte, aki szerint mint a legtöbb kapcsolatban, hét év után Ábellel, náluk is vannak hullámvölgyek, a verseny pedig szült feszült helyzeteket, de ettől függetlenül nagyon szeretik egymást.

– Nálunk is voltak hullámvölgyek, mint a legtöbb kapcsolatban, de hét éve alkotunk egy párt és nagyon szeretjük egymást. A verseny olykor feszült helyzeteket szült, ezáltal mindenkinél előfordultak viták, de én is emberből vagyok, és ezeket a konfliktusokat mindig tudtuk kezelni, vagy éppen bocsánatot kérni a másiktól.

– A játékban valóban szóvá tettem, hogy nem köszönt vissza Zsuzsa, amit nem tudtam mire vélni, mivel számomra ez egy alapvető gesztus, bárkiről legyen szó. Nekem nem volt vele problémám, de tény, hogy hozzájuk kevésbé kerültünk közel a játék során – tette hozzá Veca.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek