Aktuális

Hét év rémálom: koporsóban tartották a rabszolgát, akit csak addig engedtek ki, hogy megerőszakolják

Bors

2019. július 4. csütörtök 21:00

<p>Napi 23 órán át tartották egy koporsóba zárva a fiatal lányt. Csoda, hogy túlélte.</p>

Hosszú éveken keresztül tartott fogva egy fiatal lányt egy házaspár. A lány stoppolt, amikor a két rém elrabolta. Mint utólag beszámolt az esetről: rutinos stoppos volt, így két autót  is elengedett, mielőtt a pár kisbuszába beszállt volna. Biztonságban érezte magát a férfi, a nő és kisbabájuk mellett. Ez volt élete legnagyobb tévedése.

Az amerikai Colleen Stan Oregonból utazott Kaliforniába, amikor Cameron Hooker és felesége, Janice elrabolta. A férfi egy koporsószerű dobozba kényszerítette az akkor húszéves Colleent, ahonnan csak napi egy órára engedte ki - akkor is csak azért, hogy megerőszakolhassa. 

Szerződést írattak alá a szexrabszolgával

Az 1977. májusában elrabolt fiatalt először a következő év januárjában engedték ki hosszabb időre fogvatartói. Ekkor egy szerződést írattak vele alá, amiben Colleen önként rabszolgasorsba taszította magát. Vállalta, hogy megalázzák, megverjék és megerőszakolják, miközben a házaspárt Mesternek és Madamnak kellett szólítania - ezért cserébe viszonylagos szabadságot kapott, kiengedték ugyanis az addigi “lakhelyéül” szolgáló koporsóból.

Cameron Hooker folyamatosan félelemben tartotta a lányt: elhitette vele, hogy ha megszökik, egy rejtélyes társaság azonnal elteszi láb alól - emellett az egész lakás tele volt egy másik fiatal lány (Hookerék előző áldozata) fényképével, mintegy emlékeztetőül és figyelmeztetésképp.

Mialatt a feleség szült, az elrabolt lány az ágy alatt lapult

Colleent rendszeresen zárták szűk, koporsószerű helyekre hétéves fogsága alatt. Így tettek akkor is, amikor Janice Hooker életet adott gyermekének. Mialatt a nő vajúdott az ágyon, a fiatal lány az ágy alá zárva hallgatta végig az egészet. 

Cameron annyira kontrollálta és félelemben tartotta a fogva tartott lányt, hogy 1981-ben még azt is megengedte neki, hogy - persze az ő társaságában - hazalátogasson a családjához. A szülők aggódtak lányukért, de azt hitték, valamilyen szektához csatlakozott, és majd magától hazajön - így nem értesítették a rendőrséget. Colleen pedig annyira rettegett, hogy nem mert szólni, hogy bármi baj lenne.

Fogvatartói később újra napi 23 órákra koporsóba zárták a szexrabszolgát, ahol nyári napokon akár 38 fok is volt, sötét, levegőt azonban alig lehetett kapni.

Colleen végül 1984-ben szökött el, ám ezt követően sem mert a rendőrséghez fordulni - rettegett ugyanis attól a titkos társaságtól, amivel Cameron és Janice Hooker teletömte a fejét. A hatóságokat végül maga a feleség értesítette férje rémtetteiről, azt állítva: ő maga is áldozat.

104 évet kapott

Janice Hooker tanúskodott a férje ellen, ezért cserébe ellene nem emeltek vádat. A férfit 104 év börtönbüntetésre ítélték az 1985-ös perben. Az ítélet szerint először 2023-ban jöhetett volna szóba a szabadlábra helyezése, ám ezt az időpontot végül 2015-re módosították. Ekkor azonban elutasították Cameron szabadlábra helyezési kérelmét, ami így legközelebb 2022-ben kerülhet újra elő.

További cikkek

Trágár

Karácsony Gergely: Szarok rá, hogy mi van a hangfelvételeken – videó

Luxus

Tovább habzsol a Gyurcsány-fióka: Floridai magánszigeten építkezik a budapesti közműholding vezetője

Ez is érdekelhet

life.hu

Az intenzívre került a magyar énekesnő: "Olyan rosszul lettem, hogy elájultam a vécében"

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek nyugodt éve lesz, végre jön a megérdemelt pihenés

origo.hu

Így nézett szembe a halállal az ír terrorista

kemma.hu

Az országban elsőként az esztergomi kórházban lesz tb-finanszírozott oxigénterápia

origo.hu

Démoni külsejű lényt fotóztak egy fán

nemzetisport.hu

Fehérvár: ukrán középpályás érkezik a Dinamo Kijevtől

origo.hu

Komoly környezeti előnyökkel járhat a rövidebb munkahét

life.hu

A magyar színésznő vallomása: "Volt dolgom nős férfival"

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Magunknak és sok mindenki másnak is csalódást okoztunk – Marguc

ripost.hu

Nagyon odatette: kemény posztot írt Djokovics kapcsán a magyar orvos

origo.hu

Kiderült, melyik a világ legerősebb paprikája